Adem jezelf vrij

ONLINE mini-cursus
VOL donderdag 29 juli 2021
nieuwe datum volgt snel

ONLINE mini-cursus voor vrouwen met een (onvervulde) kinderwens

Ademen is zo normaal. Je doet het elke dag, iedere minuut, vaak zonder dat je je er bewust van bent. Het is essentieel voor je voortbestaan. Je kunt slechts enkele minuten zonder ademhaling. Actief en ontspannen ademen werkt diepgaand in op fysiek, emotioneel en mentaal niveau in je lichaam. Je kunt je ademhaling actief in zetten om met gevoelens van pijn, angst, schuld, schaamte, onrust of nervositeit om te gaan. Op een zachte manier ontspan je jouw ademhalingsspieren waardoor je gevoelens, emoties en gedachten makkelijker kan aanvaarden zoals ze zijn. En het mooie is dat hierdoor je lijf ontspant en gedachten kunnen komen en gaan zonder dat je jezelf kwijtraakt.  Je kunt zo écht voelen wat er in jou leeft. Hoe mooi is dat? Zelf stappen zetten hierin is mogelijk en helemaal niet ingewikkeld.

Bewuster adem halen kan iedereen leren.
Het enige wat het van je vraagt, is regelmatig 10 tot 15 vrije minuten om te oefenen met gericht ademhalen. Wat je ervoor terugkrijgt is vermindering van stress en spanning in je lichaam. Dat geeft je de kans om meer vertrouwen te krijgen in je lichaam en wat je voelt. Je krijgt meer energie en bent minder moe. Je concentratie neemt toe en je slaapt beter. Je kunt zelfs pijn verzachten en angst verminderen. Bewust ademhalen kan je trainen. In deze mini-cursus krijg je hierover meer info en bij elke stap geef ik tips en/of oefeningen. Geen zware kost, simpele en doeltreffende oefeningen die je heel makkelijk zelf kunt doen. Laat je aangenaam verrassen.

Tijdens deze ONLINE mini-cursus vertel hoe je op een eenvoudige manier waar dan ook je eigen ademhaling kunt inzetten om meer te ontspannen, je beter te voelen en aan het einde van de dag meer energie over te hoduen. Niks moet, alles mag. Dus ook al heb je niet zelf een vraag, laat je dan inspireren door anderen. Ben je erbij?

Even tijd voor jezelf! 

Klinkt dat goed in de oren?

Dan is de ONLINE mini-cursus ‘Adem jezelf vrij in 5 stappen’ echt iets voor jou! Als groep delen we samen ervaringen en kun je ook vragen stellen. Jouw ademhaling staat centraal. Hoe adem je jezelf vrij van spanning? Emoties hebben een grote invloed op jouw ademhaling en levenslust. Door bewust te ademen op verschillende simpele manieren kun je zelfs ‘pijn en verdriet’ verzachten waardoor je het beter kunt verdragen. Ik vertel waarom je middenrif de angstgordel genoemd wordt in je lichaam. En hoe je beter met angstgevoelens kunt omgaan.  Na de mini-cursus …

  • weet hoe je zelf jouw ademhaling kunt inzetten bij plotselinge emoties en/of verdriet.
  • weet hoe jouw ademhaling reageert op emoties en wat je kunt doen om vrij te ademen.
  • sluit je de avond af met frisse nieuwe ideeën en inspiratie.

De manier waarop je ademt zegt veel over hoe het met je gaat. Je ademt zoals je bent en zoals je je voelt. Je ademhaling laat zien hoe je reageert op wat je meemaakt of meegemaakt hebt. De manier waarop je ademt zegt veel over hoe je in het leven staat en hoe het met je gaat. Je ademhaling vertelt jouw levensverhaal. Weten hoe dat zit? Doe dan mee.

   

Wat gaan we doen?

Allereerst maken we online kort kennis met elkaar. We wisselen ook ervaringen en vragen uit. Althans als je dat wil. Op basis van de persoonlijke vragen geef ik informatie en tips. En natuurlijk vertel ik de 5 stappen met alle ademtips & oefeningen zodat je die direct daarna zelf kunt inzetten. Nogmaals het wordt geen zware kost. Ik hou ervan om mijn mini-cursus lekker luchtig en ontspannen te houden. De workshop staat ook in het teken van elkaar inspireren en opladen van je batterijen.

Kortom, tijd voor jezelf en gegarandeerd een glimlach nadien!

Praktische informatie

De eerstvolgende ONLINE mini-cursus Adem jezelf vrij in 5 stappen is VOL nieuwe datum volgt spoedig 

We starten om 19:30 uur en eindigen om 21:15 uur

Jouw investering om mee te doen bedraagt € 24,95

Je krijgt na betaling een bevestiging en een week van te voren per mail de link toegestuurd waarmee je kunt deelnemen aan deze ONLINE mini-cursus.

Na deelname ontvang je per mail met de ademtips.

Reserveer nu je ONLINE stoel. Er is plek voor maximaal 8 personen, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is om actief deel te kunnen nemen. En vooral ook dat jouw (eventuele) vragen voldoende aan bod kan komen. Ben je erbij?

Vragen?
Neem gerust contact met me op.

Wat zeggen anderen?

“Een fijne ochtend waarin ik vele goede tips van Simone heb gekregen om goed te kunnen ontspannen. Het voelt fijn om daar mee aan de slag te gaan.”

Annemarie

“Ik ben blij dat ik gekomen ben, voel me voldaan en merk dat ik door de simpele oefeningen ineens beter kan door ademen. Ik gebruik het nu voor het slapen en ik word niet meer zo vaak wakker.”

Sabine

“Bijzondere ervaring. Nooit gedacht dat ik zo’n korte tijd zoveel zou leren! En het was fijn om mijn vragen te mogen stellen.”

Nathalie
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR i.o., systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl