Disclaimer2018-08-28T21:07:10+00:00

Disclaimer

Praktijk de Diamant

Hoewel aan de inhoud van deze website de uiterste zorg is besteed, kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard voor mogelijke onjuistheden of gevolgen van het gebruik van informatie.

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Praktijk de Diamant. Tekst mag worden gedownload, opgeslagen en/of geprint voor eigen gebruik. Voor vragen en/of opmerkingen over deze website kunt u contact opnemen met Praktijk de Diamant.

Praktijk de Diamant ziet alternatieve therapieën zoals beschreven op deze website uitdrukkelijk als een aanvulling op de bestaande, reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg bij gezondheidsklachten of bij twijfel over uw gezondheid altijd uw arts of medisch specialist. Het bezoeken van deze website of een therapie bij Praktijk de Diamant is geen vervanging van een consultatie van de (huis)arts.

© Vlijmen, 2018 (Druk- en typefouten voorbehouden)

 

En dan neem je toch een hond?

Eerlijk is eerlijk! Ik kan je (nog) onvervulde kinderwens niet met mijn gratis e-book oplossen. Maar de tips bieden je wel gegarandeerd rust in je hoofd en je lichaam, zodat je een positieve wending aan je leven kunt geven.

Wil je weer de vrolijke en energieke versie van jezelf zijn? Vraag mijn tips aan.

DOWNLOAD NU
Cookies: ze zijn heerlijk om te eten, maar op mijn website gebruik ik ze om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk werkt. Als je op mijn website blijft, ga ik ervan uit dat je daarmee instemt. Meer info? Klik op privacy verklaring. Akkoord