En begin iedere dag vitaal en energiek. Ontdek het geheim waar je de batterijen in jouw lichaam echt mee kunt opladen. Ervaar zelf hoe je dan ook je energieniveau verhoogd. Tijdens deze interactieve lezing krijg je diverse praktische tips mee om jouw balans tussen INspanning en ONTspanning te krijgen of te behouden. De lezing is gratis te bezoeken.

 

Balans in energie en tijd

Je telefoon laad je tijdig op. Waarom zou je dat ook niet voor jezelf doen? We leven in een tijdperk met computers, tv’s en mobieltjes. Ze zijn niet meer uit ons leven weg te denken. Op ieder moment van de dag kun je overal en alles digitaal doen: mails lezen, facebook checken, bellen, netflix kijken en nog ff snel die what’s appjes versturen. Het is dan niet zo raar dat werk en prive in je leven gemakkelijk door elkaar lopen. Hoe behoudt jij hierin je balans?

 

Wat krijg je mee naar huis…

Je krijgt inzicht in jouw energie-slurpers en energie-brengers. Je ontvangt tips en inspiratie voor het opladen van jouw batterijen en het verhogen van je energieniveau. Je krijgt informatie over de rol van gezonde voeding en beweging. En ook over de invloed van support door je omgeving, je partner of gezin.

 

Koester jij ook je energie en vitaliteit?
Kom dan op maandag 3 september 19.30 uur naar de bibliotheek in VLIJMEN.
Of op woensdag 10 oktober 20.00 uur in de bibliotheek van DEN BOSCH.
En begin voortaan elke dag met fris opgeladen batterijen. De lezing duurt tot 21.00 uur en is gratis te bezoeken.

 

Laat me even even weten of je komt!

Laad je batterijen!


Laat mij jou inspireren tot een ontspannen, vitaal en energiek leven. Ben gewoon wie je bent! En doe wat je leuk vindt. Ik
werk als lichaamsgericht (relatie)therapeut zowel individueel als met koppels. Ik geef diverse lezingen, workshops en groepstrainingen. Ik word omschreven als warm, open, enthousiast en een direct mens.