Op verzoek kan Praktijk de Diamant ook trainingen of presentaties over relatietherapie en lichaamsgerichte psychotherapie verzorgen. Kijk hier voor enkele reacties op de lezing van 21 september 2015 in het Atelier Winterdijk 30b te Waalwijk. 


Wat je voelt, wie je bent, wat je doet, wordt mede bepaald door wat je hebt meegemaakt. Goede en slechte herinneringen bepalen je voorkeuren, communicatie en gedrag. En bovenal ook je gevoelens en emoties. In de kern is elk mens goed. Ieders hart zit vol met liefde. De reden waarom de meesten van ons dit niet zo ervaren, ligt in het feit dat wij vaak gescheiden zijn van onze kern; dus ook van ons gevoel.

 

Like jezelf, je bent het waard!
Door ‘echt’ te gaan luisteren naar je eigen lichaam en eens stil te staan bij wat het je te vertellen heeft! Een lichaamsgerichte aanpak (therapie) helpt hierbij. Beweging van het lichaam werkt in op overtuigingen, beelden, emoties, gedrag en intenties. Alles is immers onlosmakelijk met elkaar verbonden in ons lichaam. Net als het trainen van je spieren, kun je ook je gevoelens, brein en focus versterken. Beweging versterkt ook de bewustwording en dit vergroot je fysieke en mentale weerbaarheid. Zo bescherm je jezelf tegen stress en open je de weg tot levensvreugde, gezondheid en geluk. Daar draait het uiteindelijk toch allemaal om?

Ssst! Laat nu je lijf spreken, je lichaam liegt niet…

 

Bent u geinteresseerd in een training over relatietherapie of lichaamsgerichte psychotherapie?

Neem dan contact op.