Visionboard maken

Geef 2020 de glans die jij verdient  

Vlijmen, zaterdagmiddag 25 januari
zaterdagochtend 7 maart 2020

Hoe zit dat bij jou?

Ervaar jij spanning in je lijf? En heb je een diep verlangen naar rust, kalmte en ontspanning? Door een onvervulde kinderwens sta jij bloot aan vele prikkels en teleurstellingen. En dat vertaalt zich vaak in stress en spanning in je lichaam. Misschien onderdruk je de pijn, je boosheid of verdriet. Of slik je emoties juist weg? Negeer jij de moeheid van je lijf en ga je gewoon door? Dit zijn allemaal manieren waardoor je ongemerkt alleen maar spanning opbouwt, terwijl je lijf ook schreeuwt om een time-out. Wil je weer energiek EN ontspannen door het leven gaan? Gun jezelf dan deze workshop.

Hoe ziet de middag eruit?

Bij alles wat je doet bepaal jij je eigen tempo. Je doet oefeningen alleen en samen met ander(en). Je beweegt en ademt actief en passief.  Zo ontdek je wat jouw ademhaling in je lichaam doet bij spanning en ontspanning. Maar ook ervaar je hoe anderen ermee omgaan. Je ervaart hoe jij omgaat met de controle over jezelf, anderen en de ruimte waarin je beweegt. Je voelt of je durft te ontspannen en wat daar voor nodig is. Kortom: tijd voor jezelf.

Wat neem je mee naar huis?

Je ervaart hoe jij zelf spanning opbouwt in je lijf en wat jij nodig hebt om te kunnen ontspannen! Door samenwerking met de groep krijg je ook zicht op hoe jij omgaat met stressvolle situaties. Je leert “echt” luisteren naar de signalen van je lichaam door eens stil te staan wat het je te vertellen heeft. Je ontdekt jouw eigen manier tot rust en kalmte. Geef je nu op en beleef de weg van spanning naar ontspanning!

Praktische informatie

  • Nieuwe datum wordt gepland 
  • Inloop vanaf 13.00 uur, start 13:30 tot 16:00 uur
  • Begeleiding door Simone Sinjorgo
  • Deelname kost 10,- (incl. btw), betaling na factuur

[gravityform id=”18″ title=”true” description=”true”]

Wat neem je mee naar huis?

Je gaat uiteindelijk naar huis met jouw eigen visionboard. Maar ook met een concreet en doeltreffend actieplan op basis van wat je intuitief gemaakt hebt. En ik geef je praktische tips voor de uitvoer van je plan, zodat je er thuis direct mee verder kan. Laat je verrassen.
Dan zorg ik voor verse thee, koffie en lekkere hapjes. En wie mij een beetje kent, weet dat het je dan echt aan niets zal ontbreken.

Geef jouw leven weer de kleur die jij verdient

Praktische informatie

Workshop Geef kleur aan je leven is zaterdagochtend 7 maart 2020  

We starten om 09:30 uur en eindigen om 12:30 uur

Jouw investering om mee te doen bedraagt € 65,-, incl. materialen thee, koffie, lekkers en lunchhapjes.

Er doen maximaal 5 personen mee.

De workshop vindt plaats in mijn praktijk, Potgieterstraat 16, Vlijmen.

Wil je de magie van een visionboard maken ook eens ervaren? Doe dan mee.

Wat zeggen anderen?

Ik heb aan het visonboard maken echt een positieve boost over gehouden. Wat was dit fijn om bij jou en de anderen te mogen zijn.

Janine

Nooit had ik lotgenoten bewust opgezocht. Nu denk ik, had ik maar eerder aan een workshop meegedaan. Wat een heerlijke en leerzame ervaring was dit.

Antoinette

Zo apart om te ervaren hoeveel informatie er in mijn visonboard zat. Ben verrast en er stil van. Super blij dat ik geweest ben. Dank, Simone.

Ingrid
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR i.o., systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl