Zeg voluit JA tegen je ware zelf!

Waar zeg jij NEE tegen? Een stille ingehouden NEE onderdrukt jouw ware emoties, je eigenheid en vooral je levensenergie. Onbewust houd je jouw gevoelens en levenskracht als een bal onder water. Maar ook datgene waar jij goed in bent. Je creativiteit en passie blijven hiermee deels onbenut en onbruikbaar. Ooit heb je als kind misschien besloten om je te gaan aanpassen. En dat kan letterlijk verlammend in je lichaam werken. Of het roept een NEE bij je op. Wil je voortaan voluit JA kunnen zeggen tegen jezelf en jouw eigenheid? Genieten van jouw  levensenergie en drive? Dan is deze workshop jouw kans om te starten. 

 

Wat neem je mee naar huis?

Je gaat aan de slag met jouw NEE en onderzoekt waar die over gaat. Wat gaat er onder die weerstand schuil? Hoe bepaalt die NEE jouw leven? En hoe vertaal jij jouw NEE in houding en gedrag? En wat doe je dan precies met je lichaam?  Je ervaart jouw innerlijke dynamiek om voortaan volmondig JA te kunnen zeggen naar jezelf.

 

Wat gaan we doen?

We gaan vooral plezier maken! We starten met vrije bewegingen in de ruimte, waardoor je enerzijds rust in jezelf vindt en anderzijds contact maakt met anderen. Meditatie, mindfulness en intuïtief bewegen vormen de basis van deze workshop. De meeste mensen die voor het eerst komen hebben vragen zoals: Wie zijn er allemaal in de groep? Wie is de begeleider? Wat doe ik hier eigenlijk? Is dit wel wat voor mij? Dat is heel normaal. Bij alles wat je doet bepaal jij je eigen tempo. Je doet de oefeningen alleen en samen met ander(en).  Hierdoor ervaar je ook hoe anderen met hun NEE en JA omgaan. Je voelt hoe het is om contact te maken met vreemden in jouw NEE en JAKortom: even tijd voor jezelf.

 

Praktische informatie

  • Zaterdagmiddag 26 mei 2018
  • Inloop vanaf 13.00 uur, start 13:30 tot 16:00 uur
  • Yogastudio ZininZen, Professor Eykmanweg 8, 5144 ND, WAALWIJK
  • Begeleiding door Simone Sinjorgo
  • Deelname kost 50,- (incl. btw)
  • Iedereen is van harte welkom: jong, oud, man, vrouw
  • Maximaal 8 personen
  • Trek makkelijk zittende kleding aan en neem warme sokken mee

 

Laat me even weten als je komt!


[gravityform id=”15″ title=”true” description=”true”]