In een gezond en ontspannen lichaam circuleert de energie moeiteloos door. Als je lichamelijke of psychische klachten ervaart, is er vaak sprake van een verstoring in je energiedoorstroming. Dit kan leiden tot hoofdpijn, rusteloosheid, vermoeidheid en stress. Wil je van je klachten af? Ervaar zelf wat klank en resonantie voor je kunnen betekenen.

 

Je lichaam in balans door klank

Wil je ook eens echt van top tot teen kunnen ontspannen? En met een flinke energie-boost de deur uit kunnen stappen, die niet gelijk in de supermarkt verdwenen is? Denk je nu: ‘ja, ja, Simone, dat zal wel… Ik heb al zoveel geprobeerd. Waarom zou dit wel werken?’ Dat begrijp ik best! Maar uit eigen ervaring weet ik hoe de trillingen en klank van stemvorken en klankschalen letterlijk de druk van mijn schouders heeft afgehaald. Het geeft me echt rust in denken en voelen. En belangrijker, ik voel die energieboost dagelijks in mijn lijf. En ik weet nu ook hoe ik dit zo kan houden. Als het ware heeft elke cel een APK gekregen. Hierdoor heb ik oude pijnlijke ervaringen achter me gelaten. Ik heb nieuwe energie gekregen voor nieuwe ervaringen zoals bij een accu.

 

Als het voor mij werkt, dan werkt het ook voor jou!

Hoe kan zo iets simpels als werken met klank en trillingen zo’n diep effect hebben? Daar wilde ik meer van weten. In de Chinese geneeskunde en acupunctuur wordt er al eeuwenlang gebruik gemaakt van trilling. Ik ben me hierin gaan verdiepen met studie en opleiding.  Als het voor mij werkt, dan werkt het ook voor jou. En laat nu mijn passie zijn om iedereen in mijn praktijk zo’n geweldige energieboost mee te willen geven! De behandelingen werken direct diep ontspannend en zijn volledig pijnvrij. Het prikkelt al je zintuigen, maakt je schoon van ‘vuile energie’ die je bij je draagt en bevordert je energiestroom. Het zelfhelend vermogen in je lijf wordt aangesproken, waardoor (cel)herinneringen met emoties geheeld worden.

 

‘Ik voel me gelijk rustiger in mijn hoofd en sta weer letterlijk met beide benen op de grond. Ik heb het gevoel eindelijk iets achter me te laten.’  (reactie client)

 

Wat kun je verwachten?

De resonantie van klank en trilling werken direct in op je lichaam, geest en gevoelens. Het heeft positieve effecten op lichamelijk, mentaal en emotioneel niveau.
 De effecten verschillen van persoon tot persoon. Het aanslaan van klankschalen, stemvorken en andere instrumenten werkt ontspannend op je lichaam. Je lichaam bestaat voor 80% uit water, waardoor klank je op celniveau bereikt. Gooi maar een steentje in het water en kijk naar de golfjes die ontstaan. Klank resoneert net zo in je cellen. Deze trillingen komen ook in aanraking met eventuele oude pijnen, emoties in je lijf en energiebanen. Door deze vrij te maken kan je letterlijk beter doorstromen. Het herstelt je evenwicht en hierdoor kan beter gronden, ontladen en afvalstoffen kwijtraken.

Aanslaan van verschillende klankschalen zorgt voor gronding

Aanslaan van verschillende klankschalen zorgt voor gronding

 Wat levert resonantie voor jou op?

  • Je ontspant je lichaam
  • Je voelt je energieker
  • Je ervaart meer rust in denken en voelen
  • Je kan weer in contact komen met je eigen gevoelens, emoties, kracht, intuitie
  • Je slaapt beter en ervaart meer concentratie
  • Je zet stappen die je eerst niet durfde, zoals grenzen stellen en voor jezelf opkomen
        En nog veel meer…

 

Resonantie en klanktherapie

Reining van ruis om je heen door de trilling van stemvorken

Wil jij ook een energie-boost?  

Voor een optimale behandeling met intake, energetisch schoonmaken, klankdiagnose en behandeling van de voorzijde en achterzijde van je lichaam, ga ik uit van minimaal 3 afspraken. Iedere behandeling duurt 2 uur.  Je betaalt 125,- per behandeling van 2 uur. De factuur van de behandelingen kun je ook indienen bij je zorgverzekeraar indien je een aanvullende verzekering hebt.

 

Ervaar het zelf!

Zet de stap die je misschien eerder niet durfde te doen.
 Klank en resonantie helpen ook voor jou! Na iedere behandeling krijg je vele praktische tips mee naar huis om verder mee aan de slag te gaan. Na de intake spreken we samen de vervolgafspraken af. Neem contact met mij op voor een afspraak.

 


 

[gravityform id=”7″ title=”true” description=”true”]