Zomer
aanbieding

Dump je rugzak
Wandelen in de
Drunense Duinen

Zet jezelf op nummer 1 deze zomer

Het is soms lastig en spannend om een eerste stap te zetten om met je verdriet of pijn aan de gang te gaan. Dat snap ik. Maar van uitstellen ga je jezelf niet beter voelen. ‘Waarom uitstellen als je zoveel piekert en verdriet hebt?‘ Bij uitstek is de zomer geschikt om voor jezelf te kiezen en een stap te zetten om de bagage op je rug en schouders te gaan loslaten.

Waarom is de zomer zo goed voor ontladen & opladen?

De dagen zijn langer en meer licht zorgt dat we ons letterlijk lichter voelen. De zon schijnt vaker en is warmer, waardoor je ook lekkerder in je vel zit. Alles staat in bloei en de kleuren maken ons vrolijk. Mensen om je heen zijn blijer en vriendelijker. Er wordt ook meer gelachen. Het is de ideale tijd om buiten te zijn. Om buiten te sporten. De zomer helpt je ontladen van ‘oude shit’ maar ook kun je jouw batterijen goed OPLADEN. Verdriet, pijn en piekeren putten je lichaam uit. Hierdoor kun je ook moeilijk opladen en genieten van de leuke dingen, zoals de zomer. Of zelfs je vakantie. 

Weet je diep van binnen dat je op de wipwap zit?

En hoe lang zit je daar al op? Wil je ervan af? Maak dan gebruik van mijn speciale zomeraanbieding Dump je rugzak, zodat je NU stappen gaat zetten om DEZE zomer nog volop te kunnen genieten in plaats van rond te blijven lopen met je gemis en/of verdriet onder je arm. Wandel met mij mee in de Drunense Duinen.
 
Ik laat je zien hoe je afstand kunt nemen van je werk, verdriet of andere dagelijkse beslommeringen. En hoe de natuur je daarbij helpt als je hoofd vol stroomt met gedachten, pijn of verdriet. En ik laat je ervaren hoe je dan deze bagage van je schouders af kunt gooien, zodat je echt kunt ontspannen. En daardoor opladen. Maar bovenal laat ik je ervaren hoe je ook zelf stappen kunt zetten als je alleen bent en het verdriet je overvalt. Klinkt dat je goed in de oren?

Lijkt je dit wat? 

Blog vriendschappen

Zomeraanbieding ‘Dump je rugzak’

  • 2 wandelsessies van 1,5 uur voor 150,- (je ontvangt een korting van 50,-)
  • Adres: Drunense Duinen, start bij Herberg Drie Linden in Giersbergen
  • De zomeraanbieding is geldig & te bestellen t/m 31 juli 2019
  • Jouw wandelingsessies vinden plaats voor 7 september 2019 
  • Er is volop gelegenheid om je (persoonlijke) verhaal te vertellen en je vragen te stellen

NB. Per sessie ontvang je een aparte factuur van 75,-. Indien je een aanvullende verzekering hebt, krijg je een deel van de sessie vergoed.

Wandel je met mij mee?

JA, ik zet mezelf nu op nummer 1
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Ik ben opgeleid als lichaamstherapeut, relatietherapeut en masseur.  En als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw-nummer: NL 1344.31.716.B01. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, ZoZwanger – Platform over zwanger en moeder worden, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl
Simone Sinjorgo - Praktijk de Diamant
Simone Sinjorgo - Sansoma.nl