Contact2018-08-29T22:24:30+00:00

Spreek ik je binnenkort?

neem gerust contact met mij op

Adresgegevens

Mijn praktijk is gelegen in de buurt van Den Bosch (Vlijmen). Goed te bereiken met openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Je kunt mij uitsluitend op afspraak bezoeken.

Praktijk de Diamant

Simone Sinjorgo
Potgieterstraat 16
5251 NC Vlijmen

Mobiel: 06 – 53 418 755

info@praktijkdediamant.nl
Routebeschrijving


Heb je vragen?

Maak dan gerust gebruik van onderstaand formulier.
Ik neem binnen 48 uur contact met je op.

JA, ik wil graag een gesprek met Simone

Simone Sinjorgo is opgeleid als lichaamsgeorienteerde (relatie)therapeut, counsellor, coach en masseur.  Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw-nummer: NL 1344.31.716.B01. Simone Sinjorgo is als registertherapeut BCZ® aangesloten bij beroepsvereniging SBLP  en aangesloten bij de CAM Coop Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen. Voor het indienen van je zorgdeclaraties kun je deze codes gebruiken: AGB-code zorgverlener 90/102239 en AGB-code praktijk 90/061716.

En dan neem je toch een hond?

<gratis e-book> Je hebt geen kinderen, en je had ze graag gewild. Welke reden ook: van alles wat je meegemaakt hebt, kun je nog last en zorgen ondervinden. Piekeren, tobben en proberen het zelf op te lossen, helpt meestal niet.

Eerlijk is eerlijk! Ik kan jouw onvervulde kinderwens niet met mijn e-book oplossen. De tips bieden je wel gegarandeerd rust in je hoofd en je lichaam, zodat je een positieve wending aan je leven kunt geven.

Wil je weer de vrolijke en energieke versie van jezelf zijn? Vraag dan mijn e-book aan.

DOWNLOAD NU
Cookies: ze zijn heerlijk om te eten, maar op mijn website gebruik ik ze om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk werkt. Als je op mijn website blijft, ga ik ervan uit dat je daarmee instemt. Meer info? Klik op privacy verklaring. Akkoord