Spreek ik je binnenkort?

neem gerust contact met mij op

Adresgegevens

Mijn praktijk is gelegen in de buurt van Den Bosch (Vlijmen). Goed te bereiken met openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Je kunt mij uitsluitend op afspraak bezoeken.

Praktijk de Diamant
Simone Sinjorgo
Potgieterstraat 16
5251 NC Vlijmen

Mobiel: 06 – 53 418 755

info@praktijkdediamant.nl
Routebeschrijving

Extra praktijkruimte in Doorn
Sinds 1 janurai 2019 maak ik ook gebruik van een praktijkruimte in Sansoma, instituut voor lichaamsbewustzijn aan de Dorpsstraat 26 in Doorn. Mocht dan qua reisafstand beter voor je passen, laat het mij dan gerust even weten,

Heb je vragen? Wil je iets weten?
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR, systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl
Simone Sinjorgo - Sansoma.nl