In de media

artikelen,  tv

Hier lees je de links naar de artikelen, tv-uitzendingen en overige informatie in de media van Simone Sinjorgo.

Oktober 2019

Op 24 oktober geef ik een lezing over ‘Rust en Balans hervinden bij een onvervulde kinderwens’ in de bibliotheek van Rosmalen. Is ongewild kinderloosheid een levenslang verdriet? 1 op de 6 stellen hebben vruchtbaarheids-problemen. Dat is enorm veel en toch rust op dit onderwerp nog een enorm taboe. Simone Sinjorgo, expert, mede door eigen ervaring komt hierover vertellen. Klik hier voor mee info over de lezing. Of op de foto om de poster te lezen.

Ongewenst kinderloos in boek Veronique Prins

Oktober 2019

Naast therapeut ben ik ook ondernemer. Veronique Prins van Je zaak voor Elkaar heeft mij in de afgelopen jaren de kneepjes van het ondernemersvak geleerd en vooral de juiste vragen gesteld, waardoor ik doe wat ik nu doe. Ze heeft haar nieuwe boek gepresenteerd en ik was daar bij. Trots en dankbaar dat ik een kleine bijdrage mocht leveren aan dit boek.

Artikel bedrijf van een wereldwijf

September 2019

Dit artikel op dewereldwijven.com gaat 👁 over mijn levensreis met pieken en dalen 👁 over de mens en wens die ik verloor 👁 over pijn en verdriet van groeien en stoeien 👁 over fouten & moeilijke keuzes en 👁 waarom ik nu doe wat ik nu doe. Mijn wens is dat iedere moeder en vader zonder kind ook kan zien dat zij een wereldwijf is en hij een wereldvent. We doen er toe! Klik hier of op de foto om het artikel lezen.

September 2019

Mijn ervaringsverhaal in Freya magazine (nummer 3 – 2019) Mijn pijn is mijn werk geworden. Begin 2019 ben ik geinterviewd om mijn eigen verhaal te vertellen. Het was een weg met flinke kuilen en hobbels. Maar ik besef goed waar ik vandaan kwam en nu sta. Trots en dankbaar dat ik nu velen anderen met mijn kennis en ervaring in hun leven mag inspireren. Klik hier of op de foto om het artikel lezen.

Artikel Nieuwsblad De Kaap

September 2019

Artikel in het Nieuwsblad De Kaap met een artikel over de balans hervinden bij een onvervulde kinderwens. Naast mijn praktijk in Vlijmen werk ik namelijk ook vanuit het Instituut Sansoma in Doorn. Lees hier mijn interview over mijn passie en motivatie om vrouwen en mannen met een onvervulde kinderwens en kinderloosheid te ondersteunen met alles wat ze op hun weg tegenkomen. Klik hier of op de foto om het artikel lezen.

September 2019

Wat vertel jij je baas wel of niet? Het NRC vroeg mijn mening. Stel je wil zwanger worden, krijgt een miskraam of je moet vrij nemen voor een vruchtbaarheidsbehandeling. In mijn praktijk komt de vraag ‘wat moet ik zeggen tegen mijn baas?’ vaak voor. De ervaring leert dat erover praten bij mij (of anderen) al enorm oplucht en leidt tot inzichten wat je kunt (wil) doen. Geen situatie is gelijk. Maar prive en werk gescheiden houden is niet altijd aan te raden. Klik hier of op de foto om het artikel lezen.

Libelle artikel Simone Sinjorgo

Juli 2019

Waarom ben ik hier op de wereld? Wat heb ik te brengen als ik geen moeder wordt? De zin van mijn leven staat in de Libelle 2019/nr 33. Lees mijn persoonlijke verhaal en quote op de voorpagina. Mijn kinderloosheid en het nut ervan. Ik zag het niet. Jarenlang heb ik doelloos rondgedoold als een navigatiesysteem zonder eindadres. Totdat iemand mij de vraag stelde wat ik zou kunnen betekenen voor anderen met mijn ervaringen en kennis. Zo geschiedde. Klik hier of op de foto om mijn artikel lezen.

Mei 2019

Tijdens de ledendag van de Nederlandse Klinefelter Vereniging heb ik drie workshops gegeven (mei 2019). Thema was: ‘Omgaan met schuld en schuldgevoelens door je onvervulde kinderwens als je het syndroom van Klinefelter hebt. Ik heb er een artikel over geschreven die gepubliceerd is in het ledenmagazine van de vereniging. Klik op de foto om mijn artikel lezen.

Simone Sinjorgo - Praktijk de Diamant

April 2018

Interview met Sophie van Salon van Weleer op 1 april. Het is geen grap. Ze bracht een bezoek aan mijn praktijk en vroeg mij van alles over mijn werk. Over mijn missie en wat de impact is van een onvervulde kinderwens. Klik hier of op de foto om het interview  te beluisteren.

Simone Sinjorgo - Praktijk de Diamant

Maart 2019

Artikel in Women’s Health magazine van maart 2019.  Ik ben geintervieuwd over de twijfels die vrouwen hebben rondom zwanger worden en het feit dat velen de beslissing jaren hebben uitgesteld. Het beeld heerst onterecht dat de medische wetenschap alles wel kan oplossen als zwanger worden niet vanzelf gaat. Klik hier of op de foto om het artikel te lezen.

Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo

December 2018

Artikel in Women’s Health magazine op 13 december: ‘Weg met de Kerststress!’  Ik ben geintervieuwd om tips te geven voor een stressvrije Kerst. De decembermaand is namelijk niet voor iedereen de leukste tijd van het jaar. De maand gaat voor veel mensen gepaard met de nodige stress, negatieve gedachten en gevoelens. Met deze tips kan je de Kesrtdagen stressvrij doorkomen. Klik op de vier foto’s om het hele artikel met mijn tips te lezen.

Simone Sinjorgo - Brabants Dagblad

November 2018

Artikel in Brabants Dagblad op 27 november: ‘Draagtijd van een onvervulde kinderwens is oneindig.’ Ik ben geintervieuwd door Kees Klijn vanwege mijn lezing in de bibliotheek van Waalwijk. Klik hier of op de foto om mijn verhaal over de impact van ongewenste kinderloosheid te lezen.

Simone Sinjorgo - Lezing Onvervulde kinderwens

November 2018

Dit artikel stond in de Maasroute van Waalwijk naar aanleiding van mijn lezing op 27 november in de bibliotheek van Waalwijk. Het onderwerp was ‘Een onvervulde kinderwens. Hoe verder?‘ Alles over de lichamelijke en psychosociale impact die komt kijken bij fertiliteitstrajecten en kinderloosheid. Klik hier of op de foto om het artikel te lezen.

November 2018

In de Week van de Vruchtbaarheid (5 – 11 nov 2018) ben ik geïnterviewd door VROUW. Ik had nooit aan het begin kunnen bedenken, dat ik nu zelf vrouwen en stellen steun met de psychosociale impact die komt kijken bij een onvervulde kinderwens. Klik hier of op de foto om het artikel te lezen.

Heusdense Televisie Radio uitzending 6 september 2018

September 2018

Interview bij Heusdense Televisie over de impact van ongewenste kinderloosheid bij mij en mijn partner. Het ontroert me en ik vind het bijzonder mooi dat wij ieder ons eigen verhaal mochten delen. Heel verschillend en toch ook veel hetzelfde. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier of op de foto om de uitzending te bekijken. Duur 40 minuten.

April 2018

Interview bij Heusendese Televisie over mijn werk als lichaamsgericht therapeut en masseur. Wat houdt een lichaamsgerichte aanpak nu in? En waarom verschilt het van praattherapie. Meer weten? Klik hier of op de foto om de uitzending te bekijken. Duur: 30 minuten

April & September 2018

Artikel in de Heusdense Courant over mijn lezingen Laad je batterijen op! in de bibliotheek van Drunen (april) en Vlijmen (sept).

Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR, systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl
Simone Sinjorgo - Sansoma.nl