In de media2019-01-03T00:53:04+00:00

In de media

artikelen,  tv

Hier lees je de links naar de artikelen, tv-uitzendingen en overige informatie in de media van Simone Sinjorgo.

Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo

December 2018

Artikel in Women’s Health magazine op 13 december: ‘Weg met de Kerststress!’  Ik ben geintervieuwd om tips te geven voor een stressvrije Kerst. De decembermaand is namelijk niet voor iedereen de leukste tijd van het jaar. De maand gaat voor veel mensen gepaard met de nodige stress, negatieve gedachten en gevoelens. Met deze tips kan je de Kesrtdagen stressvrij doorkomen. Klik op de vier foto’s om het hele artikel met mijn tips te lezen.

Simone Sinjorgo - Brabants Dagblad

November 2018

Artikel in Brabants Dagblad op 27 november: ‘Draagtijd van een onvervulde kinderwens is oneindig.’ Ik ben geintervieuwd door Kees Klijn vanwege mijn lezing in de bibliotheek van Waalwijk. Klik hier of op de foto om mijn verhaal over de impact van ongewenste kinderloosheid te lezen.

Simone Sinjorgo - Lezing Onvervulde kinderwens

November 2018

Dit artikel stond in de Maasroute van Waalwijk naar aanleiding van mijn lezing op 27 november in de bibliotheek van Waalwijk. Het onderwerp was ‘Een onvervulde kinderwens. Hoe verder?‘ Alles over de lichamelijke en psychosociale impact die komt kijken bij fertiliteitstrajecten en kinderloosheid. Klik hier of op de foto om het artikel te lezen.

November 2018

In de Week van de Vruchtbaarheid (5 – 11 nov 2018) ben ik geïnterviewd door VROUW. Ik had nooit aan het begin kunnen bedenken, dat ik nu zelf vrouwen en stellen steun met de psychosociale impact die komt kijken bij een onvervulde kinderwens. Klik hier of op de foto om het artikel te lezen.

Heusdense Televisie Radio uitzending 6 september 2018

September 2018

Interview bij Heusdense Televisie over de impact van ongewenste kinderloosheid bij mij en mijn partner. Het ontroert me en ik vind het bijzonder mooi dat wij ieder ons eigen verhaal mochten delen. Heel verschillend en toch ook veel hetzelfde. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik hier of op de foto om de uitzending te bekijken. Duur 40 minuten.

April 2018

Interview bij Heusendese Televisie over mijn werk als lichaamsgericht therapeut en masseur. Wat houdt een lichaamsgerichte aanpak nu in? En waarom verschilt het van praattherapie. Meer weten? Klik hier of op de foto om de uitzending te bekijken. Duur: 30 minuten

April & September 2018

Artikel in de Heusdense Courant over mijn lezingen Laad je batterijen op! in de bibliotheek van Drunen (april) en Vlijmen (sept).

En dan neem je toch een hond?

Eerlijk is eerlijk! Ik kan je (nog) onvervulde kinderwens niet met mijn gratis e-book oplossen. Maar de tips bieden je wel gegarandeerd rust in je hoofd en je lichaam, zodat je een positieve wending aan je leven kunt geven.

Wil je weer de vrolijke en energieke versie van jezelf zijn? Vraag mijn tips aan.

DOWNLOAD NU
Cookies: ze zijn heerlijk om te eten, maar op mijn website gebruik ik ze om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk werkt. Als je op mijn website blijft, ga ik ervan uit dat je daarmee instemt. Meer info? Klik op privacy verklaring. Akkoord