In de media2018-11-09T22:35:28+00:00

In de media

artikelen,  tv

Hier lees je de links naar de artikelen, tv-uitzendingen en overige informatie in de media van Simone Sinjorgo.

November 2018

In de Week van de Vruchtbaarheid (5 – 11 nov 2018) ben ik geïnterviewd door VROUW. Ik had nooit aan het begin kunnen bedenken, dat ik nu zelf vrouwen en stellen steun met de psychosociale impact die komt kijken bij een onvervulde kinderwens.

Heusdense Televisie Radio uitzending 6 september 2018

September 2018

Interview bij Heusdense Televisie over de impact van ongewenste kinderloosheid bij mij en mijn partner. Het ontroert me en ik vind het bijzonder mooi dat wij ieder ons eigen verhaal mochten delen. Heel verschillend en toch ook veel hetzelfde. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier de uitzending.Duur 40 minuten.

April 2018

Interview bij Heusendese Televisie over mijn werk als lichaamsgericht therapeut en masseur. Wat houdt een lichaamsgerichte aanpak nu in? En waarom verschilt het van praattherapie. Meer weten? Kijk dan hier de uitzending. Duur: 30 minuten

April & September 2018

Artikel in de Heusdense Courant over mijn lezingen Laad je batterijen op! in de bibliotheek van Drunen (april) en Vlijmen (sept).

En dan neem je toch een hond?

<gratis e-book> Je hebt geen kinderen, en je had ze graag gewild. Welke reden ook: van alles wat je meegemaakt hebt, kun je nog last en zorgen ondervinden. Piekeren, tobben en proberen het zelf op te lossen, helpt meestal niet.

Eerlijk is eerlijk! Ik kan jouw onvervulde kinderwens niet met mijn e-book oplossen. De tips bieden je wel gegarandeerd rust in je hoofd en je lichaam, zodat je een positieve wending aan je leven kunt geven.

Wil je weer de vrolijke en energieke versie van jezelf zijn? Vraag dan mijn e-book aan.

DOWNLOAD NU
Cookies: ze zijn heerlijk om te eten, maar op mijn website gebruik ik ze om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk werkt. Als je op mijn website blijft, ga ik ervan uit dat je daarmee instemt. Meer info? Klik op privacy verklaring. Akkoord