Als zwanger worden niet vanzelf gaat

Begeleiding voor jou en  je partner

Vruchtbaarheidsproblemen en fertiliteitstrajecten

Hoe ga je daar nu mee om?

Sta jij (staan jullie) voor de keuze van vruchtbaarheidsbehandelingen, omdat zwanger worden niet op natuurlijke wijze lukt?

Of zitten jullie al in een fertiliteitstraject?

Wil je zwanger worden met behulp van eiceldonatie of donorzaad?

Kies je voor draagmoederschap of om als alleenstaand moederschap?

Bij vruchtbaarheidsbehandelingen en een nog onvervulde kinderwens komt er veel op je af. Zo zijn er de ongemakken van de ziekenhuisbezoeken, jezelf inspuiten met hormonen, echo’s en puncties. Maar het roept ook vaak veel vragen op door de keuzes waar je mee te maken krijgt. En dat alles kan een weerslag hebben op hoe je je voelt; zowel lichamelijk, emotioneel als mentaal. Vruchtbaarheidsproblemen en fertiliteitsbehandingen hebben ook een impact op je relatie, werk en je omgeving.

Ik help je concrete stappen te zetten die bij je passen, zodat je verder kunt.

Nieuwsgierig wat kinderwensbegeleiding voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek via skype. Alleen of samen met je partner. Dan kunnen we samen kijken hoe jij je beter kunt voelen en op de been kunt blijven tijdens jouw fertiliteitstraject.

Deze afspraak is vrijblijvend en gratis. Jij ziet mij en ik zie jou. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat wij samen een ‘klik’ hebben met elkaar, zodat jij in openheid en vertrouwen jouw verhaal met mij kunt delen. Na dit gesprek overleggen we samen welke hulp voor jou passend is. Bijvoorbeeld wandelen, een keer praten, EMDR, visionboard maken, ontspanningsoefeningen of een traject van meerdere afspraken.

Ja, ik wil meer weten over jouw kinderwensbegeleiding

Wat kan ik voor jou (en je partner) betekenen?

Allereerst bied ik een luisterend oor. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? En wat is daar voor nodig om dat te bereiken?

 Tijd voor jezelf. Je krijgt praktische handvatten op maat voor jou, waarmee je jouw negatieve gedachten om kunt buigen naar positieve gedachten. Je gaat ervaren dat JIJ zelf de regie kunt krijgen over jouw (pieker)gedachten. Hierdoor ontstaat ruimte voor een stuk emotionele rust in je hoofd en lijf. En gaan we samen kijken hoe jij het vertrouwen kunt terugvinden in jezelf en je lichaam.

Jij en je relatie. We gaan samen kijken hoe je binnen jouw relatie met elkaar in gesprek kunt blijven. Zodat zowel jij als je partner gezien en gehoord blijven in alles wat jullie fertiliteitstraject met zich meebrengt.

 Omgaan met keuzes en dillema’s. Wat wil je? Wat wil je partner? Waar trek je de grens? We verkennen samen de keuzes waar jij (of jullie) voor staan voor, tijdens of na de behandelingen, zodat je keuzes kunt gaan maken die echt bij jou passen.

Omgaan met familie, werk en vrienden. Als je in een medisch traject zit heb je behoefte aan hulp en steun. Maar dat wordt niet altijd geboden op de manier die voor jou werkt. Wat wil je vertellen en wat niet? Hoe vraag je om hulp? Hoe ga je om met goedbedoelde opmerkingen die verkeerd vallen?

 Omgaan met teleurstellingen, verlies en rouw. Tijdens de behandelingen kun je helaas ook geconfronteerd worden met miskramen, stilgeboren kindje of een definitieve onvervulde kinderwens. Dit brengt een rouwproces met zich mee. Ik kan je ondersteunen bij deze rouw- en verliesverwerking. En leer jij ermee om kunt gaan, zodat je verder kunt in je dagelijkse leven.

Mijn naam is Simone Sinjorgo

Als lichaamstherapeut en ervaringsdeskundige begeleid ik vrouwen, mannen en stellen bij zowel fertiliteitstrajecten als bij ongewenste kinderloosheid. Geen verhaal is hetzelfde en daarom bied ik passende zorg op maat. Alles wordt afgestemd op wat jij nodig hebt. Laat mij je helpen.

Lees verder

Mijn naam is Simone Sinjorgo

Als lichaamstherapeut en ervaringsdeskundige begeleid ik vrouwen, mannen en stellen bij zowel fertiliteitstrajecten als bij ongewenste kinderloosheid. Geen verhaal is hetzelfde en daarom bied ik passende zorg op maat. Alles wordt afgestemd op wat jij nodig hebt. Laat mij je helpen.

Lees verder

Kies voor begeleiding tijdens jouw fertiliteitsbehandeling.

Kinderwens: keuzes, dilemma’s en geheimen. Jouw verhaal doet er toe!  In mijn praktijk bied ik uitsluitend maatwerk, omdat geen verhaal of situatie gelijk is. Alle hulp en ondersteuning is volledig afgestemd op wat jij nodig hebt en wat jij belangrijk vindt. Of wat jij en je partner nodig hebben. Als je behoefte hebt aan emotionele begeleiding tijdens jouw fertiliteitstraject, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Redenen om kinderwensbegeleiding te vragen:

Je wil weten hoe jij je beter kunt gaan voelen, ook tijdens de behandelingen.
Je wil meer ontspannen kunnen omgaan met je ervaringen en teleurstellingen.
Je hebt behoefte aan steun en een luisterend oor.
Je wil weten hoe je kan omgaan met je verlies en gemis van bijvoorbeeld miskraam.
Je wilt keuzes kunnen maken vanuit je hart en en minder laten leiden door emoties.
Je wilt weten waar je staat, wat jouw grenzen zijn en wat JIJ wil tijdens behandelingen.
Je hebt behoefte aan relationele ondersteuning met je partner.

Maak vrijblijvend gebruik van mijn gratis kennismakingsgesprek via skype.
Jij ziet mij en ik zie jou. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat wij samen een ‘klik’ hebben met elkaar, zodat jij in openheid en vertrouwen jouw verhaal met mij kunt delen. Na dit gesprek overleggen we samen welke hulp voor jou passend is. Bijvoorbeeld wandelen, een keer praten, EMDR, visionboard maken, ontspanningsoefeningen of een traject van meerdere afspraken.

Ja, ik wil meer weten over jouw kinderwensbegeleiding

Kies voor begeleiding tijdens jouw fertiliteitsbehandeling.

Kinderwens: keuzes, dilemma’s en geheimen. Jouw verhaal doet er toe!  In mijn praktijk bied ik uitsluitend maatwerk, omdat geen verhaal of situatie gelijk is. Alle hulp en ondersteuning is volledig afgestemd op wat jij nodig hebt en wat jij belangrijk vindt. Of wat jij en je partner nodig hebben. Als je behoefte hebt aan emotionele begeleiding tijdens jouw fertiliteitstraject, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Redenen om kinderwensbegeleiding te vragen:

Je wil weten hoe jij je beter kunt gaan voelen, ook tijdens de behandelingen.

Je wil meer ontspannen kunnen omgaan met je ervaringen en teleurstellingen.

Je hebt behoefte aan steun en een luisterend oor.

Je wil weten hoe je kan omgaan met je verlies en gemis van bijvoorbeeld miskraam.

Je wilt keuzes kunnen maken vanuit je hart en en minder laten leiden door emoties.

Je wilt weten waar je staat, wat jouw grenzen zijn en wat JIJ wil tijdens behandelingen.

Je hebt behoefte aan relationele ondersteuning met je partner.

Maak vrijblijvend gebruik van mijn gratis kennismakingsgesprek via skype.
Jij ziet mij en ik zie jou. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat wij samen een ‘klik’ hebben met elkaar, zodat jij in openheid en vertrouwen jouw verhaal met mij kunt delen. Na dit gesprek overleggen we samen welke hulp voor jou passend is. Bijvoorbeeld wandelen, een keer praten, EMDR, visionboard maken, ontspanningsoefeningen of een traject van meerdere afspraken.

Ja, ik wil meer weten over jouw kinderwensbegeleiding

Reacties van deelnemers

Ik voel me gelijk rustiger in mijn hoofd en sta weer letterlijk met beide benen op de grond. Ik heb het gevoel eindelijk iets achter me te laten.

Mascha

“De kracht van Simone is dat ze er helemaal is voor je, en dat ze steeds goed afstemt of jouw behoeften. Of je wilt praten, oefenen, tips nodig hebt, of iets kwijt wilt, het kan allemaal. Daardoor worden de sessies een bron van inspiratie, steun en kracht. Echt tijd voor jezelf. Een rustige, ogenschijnlijk eenvoudige maar heel effectieve manier om meer bij en tot jezelf te komen. In hele zware omstandigheden bleef ik overeind dankzij onze afspraken. Grote dank!”

Babette

“Ik heb de lichaamsgerichte therapie als zeer nuttig ervaren. Door oefeningen die Simone begeleidde, kwam ik bij mijn gevoelens en kon ik deze uiten. Hierdoor ontstond bij mij begrip en ruimte voor verandering. Het voelde direct vertrouwd. Simone is to-the-point, warm en betrokken.”

Ingrid

“Het is erg fijn om samen met Simone aan jezelf te werken. Allereerst voelt het direct vertrouwd, wat aangenaam is bij een lichaamsgerichte therapievorm. Ze laat je in je waarde, luistert goed en raakt met haar treffende opmerkingen de juiste snaar. Dit heeft mij een hoop nieuwe inzichten gegeven in mijn eigen denkwijze. Het is fijn je emoties eruit te bewegen. Alles mag en alles kan!”

Anne
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR i.o., systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl
Simone Sinjorgo - Sansoma.nl