Gratis gesprek2018-10-09T18:25:23+00:00

Gratis gesprek

jij en ik

Heb je vragen? Wil je iets weten?

Afscheid nemen van je onvervulde kinderwens vraagt om moed en aandacht. Het aanpassen van je toekomstbeeld kost nu eenmaal tijd. Ik gun het jou om weer gelukkig te zijn. Maar weet je nu niet waar je moet beginnen? Laat mij je dan helpen met je eerste stap.

Dit (telefonische) gesprek van 30 minuten verplicht je namelijk tot niets. Jij ziet mij, ik zie jou. Je mag mij vertellen waar je tegen aanloopt. Na het gesprek heb jij minimaal 2 bruikbare tips die je direct kunt inzetten, zodat je verder kunt met je leven.

Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact met je op om een datum te prikken. Je gegevens worden door mijn natuurlijk vertrouwelijk behandeld.

Je hebt niets te verliezen, alles te winnen.
Ik zie en spreek je graag!

JA, Simone ik wil met jou de eerste stap zetten

En dan neem je toch een hond?

<gratis e-book> Je hebt geen kinderen, en je had ze graag gewild. Welke reden ook: van alles wat je meegemaakt hebt, kun je nog last en zorgen ondervinden. Piekeren, tobben en proberen het zelf op te lossen, helpt meestal niet.

Eerlijk is eerlijk! Ik kan jouw onvervulde kinderwens niet met mijn e-book oplossen. De tips bieden je wel gegarandeerd rust in je hoofd en je lichaam, zodat je een positieve wending aan je leven kunt geven.

Wil je weer de vrolijke en energieke versie van jezelf zijn? Vraag dan mijn e-book aan.

DOWNLOAD NU
Cookies: ze zijn heerlijk om te eten, maar op mijn website gebruik ik ze om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk werkt. Als je op mijn website blijft, ga ik ervan uit dat je daarmee instemt. Meer info? Klik op privacy verklaring. Akkoord