Tarieven

vergoeding eventueel mogelijk

Tarieven en vergoeding

In mijn praktijk ben je van harte welkom voor zowel individuele sessies als relatietherapie sessies. Beiden zijn ook online mogelijk. Voorafgaand aan een traject van begeleiding ontmoet ik je graag eerst via een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Zo’n gesprek is GRATIS  en vrijblijvend. We gebruiken deze afspraak om samen te kijken hoe jij (jullie) en ik de invulling van de begeleiding zien. Het geeft ons ook beiden de gelegenheid om vragen te stellen en om te kijken of er ‘een klik is.

Hoe vraag je een gratis kennismaking aan? 
Je kunt direct via mijn agenda een online afspraak maken. Staat er geen beschikbare tijd bij? Of wil je liever naar de praktijk komen ipv online afspreken? Stuur dan een mail zodat we samen een afspraak kunnen plannen. Dit gesprek is gratis, vrijblijvend en duurt 30 minuten.

NB. Kom je liever naar de praktijk? Gezien (reis)tijd plannen dan velen er een sessie aan vast. De afspraak duurt dan 1,5 uur, waarvan een half uur gratis is en voor de aansluitende sessie van 1 uur ontvang je een factuur. Lijkt je dat wat? Stuur dan een mail zodat we samen een afspraak kunnen plannen. Je kunt meestal binnen 2 weken terecht.

Hoe lang duurt een behandeling?

Ik werk volgens het principe ‘advies op maat’. Dat houdt in dat we samen afstemmen wat nodig is en hoeveel sessies. In het begin kun je rekening houden met ongeveer 3-5 sessies, waardoor je ook weet of de begeleiding passend voor je is. De hoeveelheid sessies hangt af van je vraag, wensen en persoonlijke situatie. We bespreken dit altijd samen en jij bent diegene die aangeeft hoe lang je wilt komen.

Als je door omstandigheden niet kunt, hoor ik dit graag 48 uur van tevoren. Dan heb ik nog de mogelijkheid om iemand anders in te plannen. Indien je niet tijdig afmeldt, ben ik helaas genoodzaakt de sessie wel in rekening te brengen.

Vergoeding van de kosten

De sessies van Praktijk de Diamant worden gedeeltelijk vergoed indien je een aanvullend pakket hebt op je basisverzekering. Vergoeding is afhankelijk van de zorgverzekeraar en aanvullend pakket. Je kunt dit bij je zorgverzekeraar aan de hand van de volgende codes nagaan: AGB-code zorgverlener 90102239 en AGB-code praktijk 90061716. Relatietherapie wordt niet vergoed.

Betaling geschiedt middels bankoverschrijving, de factuur ontvang je direct na iedere sessie per mail.

Individuele sessie

€ 96

duur 60 – max 75 minuten
online of praktijk

Kennismaking

Gratis

duur sessie 30 minuten
online of praktijk

Relatietherapie

€ 60 per persoon

duur 60 – max 75 minuten
online of praktijk

Adresgegevens

Mijn praktijk is gelegen in de buurt van Oosterhout (NB), Waspik en Kaatsheuvel. Goed bereikbaar via de A27 en A59.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt. Je kunt mij uitsluitend op afspraak bezoeken.

Praktijk de Diamant
Simone Sinjorgo
Wielewaalstraat 10
5106 NZ DONGEN (Vaart)

Mobiel: 06 – 53 418 755

info@praktijkdediamant.nl
Routebeschrijving

Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, systemisch werk, relatietherapie, NLP, EMDR, ACT en EFT. Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 102239 en praktijk 061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen; Kinderloosleven.nl – Platform voor man of vrouw zonder kinderen; Point Netwerk Het netwerk voor professionals in de psychosociale fertiliteitszorg; FIOM: expertisecentrum verwantschapsvragen, ongewenste zwangerschap, adoptie, donorconceptie; Condole-app rouw-app die troost, herinneringen, aandacht na verlies samenbrengt; BiVT Bijscholing Instituut voor Therapeuten; De Babyverlies Academie.