Onvervulde kinderwens?

Voel je je vaak alleen met je verdriet? 

Maak dan gebruik van mijn 3 maanden traject.

Een onvervulde kinderwens, miskramen veranderen je leven. Maar ook jarenlange behandelingen met hormonen, terugplaatsingen of wellicht een overleden kindje na geboorte. Alles heeft effect op je lichaam, je relatie en omgeving. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Zulke dingen reisen in alle levensfases met je mee. Geen verhaal, situatie of achterliggende oorzaak is hetzelfde of vergelijkbaar. Daarom bied ik je met mijn 3 maanden traject individuele passende hulp volledig afgestemd op jouw verhaal en situatie. 

Even pure aandacht voor jou met oog op jouw toekomst.

Kinderloosheid heeft impact veel aspecten van je leven. Feitelijk heb je te maken met een levenslang proces, want nooit moeder worden betekent ook nooit oma worden. Je snapt dat je leven doorgaat, en dat je er een andere richting aan moet zien te geven. Mensen om je heen vinden misschien dat je je leven weer op moet pakken. En je probeert het ook wel. maar steeds gebeurt er weer iets waardoor je blijft draaien in een rondje. Misschien voel je schaamte, verdriet en schuld, omdat je lijf niet doet wat het ‘hoort’ te doen. Of ben je juist ontzettend boos op jezelf? Of op de ander, maar dat laat je niet merken, want die kan er tenslotte ook niks aan doen.

Wat is jouw zingeving als je geen mama of papa wordt? Om daar richting en een nieuw doel aan te geven is moed, begrip, aandacht en tijd voor nodig. Alleen JIJZELF kunt hierin het verschil maken. Op welk punt je ook staat in je leven. Het kan altijd de tijd zijn om nu iets te veranderen aan het verdriet dat steeds pijn doet.

Hulp kan je verder helpen. Het kan net even dat steuntje in de rug zijn. Ga je ervoor?

Ja, ik geinteresseerd in het 3 maanden traject

Wat kan je van mij verwachten tijdens het traject?

Gedurende 12 weken gaan we samen actief aan de slag. We staan stil bij de impact van je ongewilde kinderloosheid. Waar sta je nu? Wat wil je? En wat is er voor nodig om jouw doel te bereiken. Ik leer je hoe je kunt rouwen en kunt omgaan met al je emoties en gevoelens, zodat er weer ruimte komt voor nieuwe dingen in je leven. We gaan je leven weer op de rails zetten, zodat jij je eigen trein als het ware weer kan laten rijden. Alles in het traject is erop gericht om jou beter in je vel te laten zitten, waardoor je ook rust in je hoofd en lijf krijgt. Het uitgangspunt is dat het licht aan de horizon ook weer voor jou gaat schijnen, ook lijkt dat nu nog zo klein.

Je krijgt

6 live gesprekken van 1 uur. Niet passief zittend op een sofa, maar actief en dynamisch zodat je gelijk in beweging komt.

Praktische op-maat-tips precies afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Persoonlijke oefeiningen en tips voor thuis, gebaseerd op wat we bespreken en doen tijdens de sessies.

Van A tot Z persoonlijke aandacht. Je mag me namelijk gedurende het traject al je vragen stellen.

Voor we van start gaan met het traject, vind ik het belangrijk om uitgebreid kennis te maken. Dit gesprek is dus extra op de genoemde 6 sessies. Indien je een aanvullende verzekering hebt, kom je in aanmerking voor een gedeeltelijke vergoeding. Hoogte is afhankelijk van je zorgverzekeraar.

Denk je nog dagelijks aan je onvervulde kinderwens? Voel je je vaak alleen met je verdriet? Misschien denk je nu: ‘ik moet dit toch zelf kunnen oplossen?’ Zelf doen is wat anders, dan het alleen doen. Het leven heeft je echt veel te bieden, ook al is dat misschien nu moeilijk te zien. Jij kunt je blij en ontspannen voelen in een leven zonder kinderen. De zin van het leven ben je namelijk zelf. De keuze is aan jou. Laat mij je helpen. Of blijf jij met al die ballast van pijn en verdriet op je schouders alleen rondlopen?

Jouw investering voor een nieuwe wending aan je leven is €675,-

Wat kan ik voor jou betekenen?

Allereerst bied ik een luisterend oor. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Wat wil je echt niet meer? En wat is daar voor nodig om dat te bereiken?

 Tijd voor jezelf. Je krijgt praktische handvatten en ontspanningstips op maat, waarmee je jouw negatieve gedachten om kunt buigen naar positieve gedachten. Je gaat ervaren dat JIJ zelf de regie kunt hebben over jouw (pieker)gedachten. Hierdoor ontstaat ruimte voor emotionele rust in je hoofd en lijf. En we gaan samen kijken hoe jij het vertrouwen kunt terugvinden in jezelf en je lichaam. Je doet er toe, ook al heb je geen kinderen.

Jij en je relatie. We gaan ook samen kijken hoe je binnen jouw relatie met elkaar in gesprek kunt blijven. Zodat zowel jij als je partner gezien en gehoord blijven in alles wat jullie ongewilde kinderloosheid met zich meebrengt. En ook hoe jullie samen nieuwe plannen kunnen maken.

 Omgaan met keuzes en dillema’s. Wat wil je? Wat wil je partner? We verkennen de keuzes waar jij (of jullie) nu voor staan, zodat je keuzes kunt gaan maken die echt bij jou passen. En dat je de dingen gaat doen die je leuk vindt.

Omgaan met familie, werk en vrienden. Als je ongewild kinderloos bent, heb je behoefte aan steun uit je omgeving. En ook al is het al jaren geleden, praten met je omgeving helpt. Maar dat wordt niet altijd geboden op de manier die voor jou werkt. Wanneer wil je praten? Wat wil je vertellen en wat niet? Hoe vraag je om hulp? Hoe ga je om met goedbedoelde opmerkingen die verkeerd vallen? Je krijgt concrete handvatten om mee aan de slag te gaan.

 Omgaan verlies en rouw. Rouwen om een onvervulde kinderwens staat niet gelijk aan afscheid nemen of verwerken. Het gaat om anders leren vasthouden van je pijn. Bij afscheid nemen van je kindje – hoe pril ook – impliceren de woorden’verwerken/afscheid’ dat je verdriet overgaat. Ik leer je ermee omgaan. Je werkt eraan om je ermee te verzoenen.

Wil je aan de slag met mijn 3 maanden traject?

Klik op onderstaande button en vul je gegevens in op het formulier. Dan neem ik daarna zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek. Hierin kun je al je vragen stellen over het traject of wat je wil weten van mij. En we bepalen dan samen wanneer je gaat beginnen.

Ja, ik geinteresseerd in het 3 maanden traject

Heb je behoefte aan andere hulp dan hierboven staat? Wil je alleen een keer praten of sparren?

 Neem dan CONTACT met me op. Dan kijken we samen welke aanpak of oplossing bij jou past.

Wat zeggen anderen?

Ik voel me gelijk rustiger in mijn hoofd en sta weer letterlijk met beide benen op de grond. Ik heb het gevoel eindelijk iets achter me te laten.

Mascha

“De kracht van Simone is dat ze er helemaal is voor je, en dat ze steeds goed afstemt of jouw behoeften. Of je wilt praten, oefenen, tips nodig hebt, of iets kwijt wilt, het kan allemaal. Daardoor worden de sessies een bron van inspiratie, steun en kracht. Echt tijd voor jezelf. Een rustige, ogenschijnlijk eenvoudige maar heel effectieve manier om meer bij en tot jezelf te komen. In hele zware omstandigheden bleef ik overeind dankzij onze afspraken. Grote dank!”

Babette

“Ik heb de lichaamsgerichte therapie als zeer nuttig ervaren. Door oefeningen die Simone begeleidde, kwam ik bij mijn gevoelens en kon ik deze uiten. Hierdoor ontstond bij mij begrip en ruimte voor verandering. Het voelde direct vertrouwd. Simone is to-the-point, warm en betrokken.”

Ingrid

“Het is erg fijn om samen met Simone aan jezelf te werken. Allereerst voelt het direct vertrouwd, wat aangenaam is bij een lichaamsgerichte therapievorm. Ze laat je in je waarde, luistert goed en raakt met haar treffende opmerkingen de juiste snaar. Dit heeft mij een hoop nieuwe inzichten gegeven in mijn eigen denkwijze. Het is fijn je emoties eruit te bewegen. Alles mag en alles kan!”

Anne
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR i.o., systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl
Simone Sinjorgo - Sansoma.nl