Fantaseren, nieuwe dromen maken

Jezelf zijn in een groep

Ga mee op ontdekkingsreis in deze groepstraining

Als blijkt dat je echt geen kinderen kan krijgen, staat je wereld even stil. Je toekomstplannen en dromen vallen in duigen door 1 knip met de vingers.

Je hebt er alles aan gedaan om het leven weer op te pakken. Maar wat je ook probeert, niks helpt echt om weer te kunnen fantaseren. Je sleept jouw onzichtbare verlies met je mee, wat ook nog eens niemand lijkt te begrijpen. Jij wilt ook zo graag weer doen wat je het allerliefste doet, gewoon zijn wie je bent, moeiteloos leven en je grootste dromen dromen. Maar het lukt je nu gewoon niet.

Herken je dit?

Alle mooie dingen van het moederschap gaan aan je voorbij;  je zult nooit borstvoeding geven, die bijzondere kraamperiode meemaken of trots de diploma-uitreikingen van je kinderen bijwonen. En oma worden zit er ook niet in. Je vraagt je af; wat is dan mijn toegevoegde waarde van mijn leven?

Diepe emoties, gedachten en gevoelens blijven opborrelen, precies op die momenten wanneer je het niet wil.

Je onvervulde kinderwens knaagt nog vaak aan je.

De leegte vul je met keihard werken, sociale activiteiten, sporten en shoppen. Alles om maar niet alleen te zijn met je eigen gedachten en gevoelens.

Iedere keer als iemand je onverwacht vraagt waarom je geen kinderen hebt, krimp je ineen. En heeft dat impact op de rest van je dag.

Je hebt weinig energie en sleept jezelf regelmatig de dag door.

Je relatie heeft een behoorlijke knauw gehad; soms begrijpen jullie elkaar even niet en rouwen jullie beiden op je eigen manier.

Voluit durven leven; het is een verlangen wat je diep van binnen roept. Gewoon zijn wie je bent, fantaseren, intens je partner liefhebben en vertrouwen op jezelf, je lijf en je gevoelens. Iets weerhoudt je ervan om dit niet te doen, maar wat dan?

Onbewust kies je voor een manier van leven waarin je jezelf beschermt. Ongewild kinderloos zijn is al ingrijpend genoeg en vraagt om een aanpassing van je toekomstbeeld wat je wellicht nu moeilijk kan overzien.

Stel je voor… Hoe zou het zijn als

Je in een veilige omgeving vrijuit kunt praten en je spontane ik kunt zijn?

Je steun krijgt van vrouwen die jouw gevoelens helemaal begrijpen, omdat ze hetzelfde mee hebben gemaakt?

Je anders kunt omgaan met je pijn en verdriet: niet inslikken, wel uiten?

Het verdriet en de pijn steeds minder heftig voelen, omdat je weet hoe je er mee om kunt gaan: niet inslikken, maar uiten?

Je jouw verdriet niet meer hoeft te verstoppen, maar het er gewoon mag zijn?

Het vertrouwen in jezelf, je lijf en je relatie(s) weer terug is?

Je rust en ontspanning voelt, omdat je weet hoe je dit toe kunt laten?

Je weer barst van de energie en je vitaal voelt, zodat je weer leuke dingen onderneemt??

De zin van het leven, dat ben jij!

Hoe zou het zijn als de pijn die je nu voelt door je onzichtbare verlies, niet meer voelt als ballast, maar als bagage? Als je weer ruimte hebt voor nieuwe dromen, en weet hoe je die vorm kunt gaan geven? Hoe zou het zijn als je leven weer vol mogelijkheden zit i.p.v. onmogelijkheden? Jij zult merken dat het leven echt zin heeft, ook als je geen moeder wordt. De zin van het leven, dat ben jij namelijk!

Wat denk je ervan? Durf je het aan om je verdriet en pijn stap voor stap achter je te laten, zodat er weer ruimte ontstaat voor een nieuwe invulling van je leven?

Na mijn groepstraining van 8 avonden durf je weer te vertrouwen op jezelf, je lichaam en je gevoelens. En ga je voluit leven vanuit je gevoel. Doe je mee?

Tijdens 8 bijeenkomsten gaan je met maximaal 8 andere vrouwen, elkaar in goede en slechte tijden ondersteunen, spiegelen en erkennen. Je staat er niet alleen voor!

Simone Sinjorgo

Ik leef volop en geniet van de mooie dingen samen met mijn vriend Leon en onze hond Louis. Vanuit mijn praktijk de Diamant inspireer ik vrouwen zonder kinderen om weer blij en zorgeloos te kunnen leven.
Als er een moeder voorbij komt met haar kind kan ik nu oprecht blij voor haar zijn. Ik feest mee als een vriendin oma wordt, en mijdt kinderverjaardagen of gesprekken over zwangerschap en kinderen niet meer.

Simone Sinjorgo

Ik leef volop en geniet van de mooie dingen samen met mijn vriend Leon en onze hond Louis. Vanuit mijn praktijk de Diamant inspireer ik vrouwen zonder kinderen om weer blij en zorgeloos te kunnen leven.
Als er een moeder voorbij komt met haar kind kan ik nu oprecht blij voor haar zijn. Ik feest mee als een vriendin oma wordt, en mijdt kinderverjaardagen of gesprekken over zwangerschap en kinderen niet meer.

Na de training:

Weet je hoe je lief kunt zijn voor jezelf

Ben je in staat om te vertellen wat er echt op je hart ligt

Neem je afscheid van je diepste pijn en verdriet, zodat je het niet altijd met je meetorst en het leven lichter voelt

Weet je hoe je jouw verlangens kunt uitspreken

Weet je wat je ervan weerhoudt om voluit te leven en hoe je dat kunt veranderen

Voel je je beter omdat je met je mindset en visualisatie, je gedachten en gevoelens te beïnvloeden

Ben je in staat om je minder te laten raken door moeilijke vragen of confronterende opmerkingen

Heb je een manier gevonden om je relatie en seksleven spannend te houden

Weet je hoe je nieuwe zingeving kunt vinden

Maak je bewust nieuwe keuzes voor jezelf, op weg naar een vervuld leven

Het programma ‘Fantaseren, nieuwe dromen en voluit leven’ is een super gaaf groepsprogramma. Je kunt dit programma ook 1-op-1 volgen, maar werken in een groep heeft een aantal voordelen:

Je ontmoet andere vrouwen die ook een onvervulde kinderwens hebben. Je hebt maar 1 woord en blik nodig om elkaar te begrijpen.

Je ervaart hoe anderen ermee omgaan. Van hun ervaringen en successen kun jij weer leren.

Het is heel fijn om te merken dat je niet de enige bent met onzichtbaar verdriet.

Je wordt aangemoedigd om je eigen spontane ik te uiten in een groep mensen, zodat je minder aan jezelf gaat twijfelen.

In de groep is het veilig om elkaar eerlijke feedback te geven, elkaar te steunen antwoord te krijgen op jouw vragen.

Jouw aanwezigheid en rol in de groep is van grote waarde. Zelf groei je hierdoor, maar ook de groep groeit door jou.

Bij deelname krijg je ook toegang tot de geheime Facebookgroep waar je in contact komt met de andere deelneemsters. Je kunt elkaar steunen, helpen en je vragen 24/7 stellen. In de Facebookgroep is het veilig om te praten. Bovendien is het een geheime groep, dus niemand anders ziet dat je lid bent.

Tijdens dit 10 weken programma komen verschillende thema’s aan bod, zoals spanning, ontspanning, vitaliteit, ademhaling, relaties, werk en vriendschappen.  Onderwerpen waarmee je dagelijks te maken hebt. De oefeningen zijn praktisch, iedere dag toepasbaar en waar nodig voorzien van een beetje theorie. Na iedere avond krijg je de oefeningen en tips per mail opgestuurd. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte voor jouw persoonlijke vragen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Data – 8 dinsdagavonden

15, 22, 29 januari 2019

12, 19, 26 februari 2019

12 en 19 maart 2019

Tijd:

19.00 – 21.30 uur (vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom)

Waar:

Winterdijk 30b
5141 KE  WAALWIJK

Jouw investering voor dit programma is €699,- (inclusief koffie, thee en iets lekkers)

Aarzel niet als je jezelf herkent en vraag een gesprek met mij aan als je nog twijfelt.

Ik beantwoord graag  je vragen over het programma en geef het ook aan als ik denk dat je beter een andere weg kunt inslaan om tot een oplossing te komen.

Ga mee op ontdekkingsreis

Even weg van de drukte van alledag, en alleen focussen op jezelf. Wil je nu echt weten wat jij nodig hebt om je happy in je eigen leven te voelen?

Grijp nu je kans om weer te fantaseren en te dromen!

Denk je nu misschien…

Als het programma afgelopen is na 10 weken, dan sta ik er weer alleen voor…

Ik vind het een flinke investering

Ik wil gegarandeerd succes

Dit kan ik niet

Ik wil niet samen; ik verwerk dit liever alleen

Ik ga niet zeggen dat veranderen gemakkelijk is. Dit vraagt om committment, en het hebben van een duidelijk doel; je wilt immers nieuwe dromen maken en moeiteloos door het leven gaan. Het vergt wat van jezelf, dat ga ik niet ontkennen. Maar de huidige situatie vergt misschien nog wel veel meer van je.

Daarom wil ik je uitnodigen een eerste stap te zetten. Daar is moed voor nodig, een investering in jezelf en vertrouwen.

Vertrouwen in jezelf dat jij dit echt kan (dat weet ik zeker!); maar je mag ook vertrouwen op anderen. Na afloop van het programma blijf je lid van de besloten Facebookgroep, waarin je al je vragen mag stellen, en ik en de andere deelnemers er zijn om je te helpen, te inspireren en te motiveren. Iedereen in de groep begrijpt wat jij doormaakt, en dat geeft heel veel steun, kan ik je uit ervaring zeggen.

Twijfel je nog?

Dit is een bijzonder groepsprogramma. Door hier in te investeren, maak je actief ruimte voor een mooie toekomst, voor jou en je partner. Het levert je heel veel op; je legt de basis voor een nieuw en compleet droomleven.

Jij verdient het om te gaan doen wat je het allerliefste doet en om je grootste dromen waar te maken. Wacht niet langer. Gewoon doen!

Wat zeggen anderen?

“De kracht van Simone is dat ze er helemaal is voor je, en dat ze steeds goed afstemt of jouw behoeften. Of je wilt praten, oefenen, tips nodig hebt, of iets kwijt wilt, het kan allemaal. Daardoor worden de sessies een bron van inspiratie, steun en kracht. Echt tijd voor jezelf. Een rustige, ogenschijnlijk eenvoudige maar heel effectieve manier om meer bij en tot jezelf te komen. In hele zware omstandigheden bleef ik overeind dankzij onze afspraken. Grote dank!”

Janine

“Ik heb de lichaamsgerichte therapie als zeer nuttig ervaren. Door oefeningen die Simone begeleidde, kwam ik bij mijn gevoelens en kon ik deze uiten. Hierdoor ontstond bij mij begrip en ruimte voor verandering. Het voelde direct vertrouwd. Simone is to-the-point, warm en betrokken.”

Antoinette

“Het is erg fijn om samen met Simone aan jezelf te werken. Allereerst voelt het direct vertrouwd, wat aangenaam is bij een lichaamsgerichte therapievorm. Ze laat je in je waarde, luistert goed en raakt met haar treffende opmerkingen de juiste snaar. Dit heeft mij een hoop nieuwe inzichten gegeven in mijn eigen denkwijze. Het is fijn je emoties eruit te bewegen. Alles mag en alles kan!”

Ingrid