E-book2019-01-03T00:47:47+00:00

Gratis e-book

En dan neem je toch een hond?

Simone Sinjorgo - ebook

Heb je een (nog) onvervulde kinderwens?

Zwanger worden lukt niet op natuurlijke wijze. Zit je midden in behandelingen? Of je hebt geen kinderen, maar je had ze zo graag gewild. Wellicht ben je zwanger geweest, maar heb je een miskraam of een abortus gehad. Of lukt gezinsuitbreiding juist niet.  Misschien heb je geen partner, en een verlangen naar een kind.

Geen verhaal is hetzelfde, maar jouw kinderwens doet er toe. Jij doet er toe. Van alles wat dat met zich meebrengt, kun je emotionele of lichamelijke klachten hebben. Piekeren, tobben en proberen dit zelf op te lossen, helpt meestal niet. Het beïnvloedt je relatie en omgeving. Het heeft invloed op alle aspecten van je leven. Kun je wel wat ontspanning gebruiken?

Wat leveren mijn gratis tips jou op?

Je krijgt direct meer rust en ontspanning in je hoofd en lijf, zodat je beter in je vel gaat zitten.

Je bent in staat om meer ontspannen en relaxter met kinderen in je omgeving om te gaan.

Je kan het patroon doorbreken van eenzaamheid en stil verdriet, omdat je er over durft te vertellen.

Je krijgt weer inspiratie en energie om iets leuks te gaan ondernemen.

Er ontstaat ruimte om te kijken naar ook de mooie dingen die het leven voor jou in petto heeft.

Simone Sinjorgo

Ga je nu leven of door met overleven?

Eerlijk is eerlijk! Ik kan je (nog) onvervulde kinderwens niet met mijn gratis e-book oplossen. Maar de tips bieden je wel gegarandeerd rust in je hoofd en je lichaam, zodat je een positieve wending aan je leven kunt geven. En dat je wat lekkerder in je vel zit.

Wil je weer de vrolijke en energieke versie van jezelf zijn?

Vraag nu de gratis tips aan

Reacties lezers e-book

Ik ben er stil van. Het raakt me diep: je voelt dat Simone vanuit haar hart weet waar ze het over heeft.

Belinda

Simone geeft in het e-book super praktische tips waarvan je meteen weet; dat zou wel eens kunnen gaan werken. Niet praten, maar voelen. Ik heb het al te lang weggestopt.

Anoniem

Jaren heb ik hier alleen mee rond gelopen. Mezelf schuldig en alleen gevoeld, ondankbaar; ik moest het toch gewoon maar accepteren, doorgaan met mijn leven. Simone heeft me met het e-book duidelijk gemaakt dat mijn verdriet echt is, er mag zijn en daarna ook weer losgelaten mag worden. Dank je wel Simone, dat je je dappere verhaal hebt gedeeld.

Loes

En dan neem je toch een hond?

Eerlijk is eerlijk! Ik kan je (nog) onvervulde kinderwens niet met mijn gratis e-book oplossen. Maar de tips bieden je wel gegarandeerd rust in je hoofd en je lichaam, zodat je een positieve wending aan je leven kunt geven.

Wil je weer de vrolijke en energieke versie van jezelf zijn? Vraag mijn tips aan.

DOWNLOAD NU
Cookies: ze zijn heerlijk om te eten, maar op mijn website gebruik ik ze om ervoor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk werkt. Als je op mijn website blijft, ga ik ervan uit dat je daarmee instemt. Meer info? Klik op privacy verklaring. Akkoord