Gratis e-book + 5 tips

En dan neem je toch een hond?

Ebook En dan neem je toch een hond?

Heb je een (onvervulde) kinderwens?

Zwanger worden lukt niet op natuurlijke wijze. Wellicht zit je midden in medische behandelingen? Of je hebt geen kinderen, en je had ze zo graag gewild. Misschien heb je een miskraam of een abortus gehad. Of lukt die zo gewenste gezinsuitbreiding niet. Of heb je geen partner en een verlangen naar een kind.

Geen verhaal of situatie is hetzelfde, maar jouw kinderwens doet er toe. Jij doet er toe. Van alles wat dat met zich meebrengt, kun je emotionele of lichamelijke klachten hebben. Piekeren, tobben en proberen dit zelf op te lossen, helpt meestal niet. Het beïnvloedt je relatie met je partner en familie. Misschien ook wel je werk en vriendschappen. Het heeft vaak invloed op alle aspecten van je leven. Ik geef je in mijn gratis e-book 5 praktische tips om meer te ontspannen, zodat je beter met negatieve gedachten en je omgeving om kunt gaan.

Wat leveren mijn gratis tips jou op?

Je krijgt direct meer rust en ontspanning in je hoofd en lijf, zodat je beter in je vel gaat zitten.

Je bent in staat om meer ontspannen en relaxter met je omgeving om te gaan.

Je ondersteunt je om het patroon te doorbreken van je eenzaamheid en stil verdriet.

Je krijgt weer inspiratie en energie om iets leuks te gaan ondernemen.

Er ontstaat ruimte om te kijken naar ook de mooie dingen die het leven voor jou in petto heeft.

Ga je nu leven of door met overleven?

Eerlijk is eerlijk! Ik kan je (onvervulde) kinderwens niet met mijn gratis tips oplossen. Maar ze bieden je wel gegarandeerd meer rust in je hoofd en je lichaam, zodat je een positieve wending aan je leven kunt geven. En dat je wat lekkerder in je vel zit.

Wil je weer de vrolijkere en energieke versie van jezelf zijn?

Reacties lezers e-book

De tips zijn lekker simpel, vooral de ademhalingsoefening vind ik fijn. Het was ook prettig om je verhaal te lezen, Simone. 

Sonja

Ben nooit zo van die gratis dingen, maar was stiekem toch nieuwsgierig of het wat voor me zou kunnen zijn. Dank je, ook voor de extra tips die je nadien in de mail stuurde. Het wordt tijd dat ik meer aandacht aan mezelf ga besteden. 

Margreet

Ik ben er stil van. Het raakt me diep: je voelt dat Simone vanuit haar hart weet waar ze het over heeft.

Belinda

Simone geeft in het e-book super praktische tips waarvan je meteen weet; dat zou wel eens kunnen gaan werken. Niet praten, maar voelen. Ik heb het al te lang weggestopt.

Anoniem

Jaren heb ik hier alleen mee rond gelopen. Mezelf schuldig en alleen gevoeld, ondankbaar; ik moest het toch gewoon maar accepteren, doorgaan met mijn leven. Simone heeft me met het e-book duidelijk gemaakt dat mijn verdriet echt is, er mag zijn en daarna ook weer losgelaten mag worden. Dank je wel Simone, dat je je dappere verhaal hebt gedeeld.

Loes
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, systemisch werk, relatietherapie, NLP, EMDR, ACT en EFT. Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 102239 en praktijk 061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen; Kinderloosleven.nl – Platform voor man of vrouw zonder kinderen; Point Netwerk Het netwerk voor professionals in de psychosociale fertiliteitszorg; FIOM: expertisecentrum verwantschapsvragen, ongewenste zwangerschap, adoptie, donorconceptie; Condole-app rouw-app die troost, herinneringen, aandacht na verlies samenbrengt; BiVT Bijscholing Instituut voor Therapeuten; De Babyverlies Academie.