Gratis e-book + 5 tips

En dan neem je toch een hond?

Ebook En dan neem je toch een hond?

Heb je een (onvervulde) kinderwens?

Zwanger worden lukt niet op natuurlijke wijze. Zit je midden in behandelingen? Of je hebt geen kinderen, maar je had ze zo graag gewild. Wellicht ben je zwanger geweest, maar heb je een miskraam of een abortus gehad. Of lukt die zo gewenste gezinsuitbreiding juist niet. Misschien heb je geen partner, en een verlangen naar een kind.

Geen verhaal is hetzelfde, maar jouw kinderwens doet er toe. Jij doet er toe. Van alles wat dat met zich meebrengt, kun je emotionele of lichamelijke klachten hebben. Piekeren, tobben en proberen dit zelf op te lossen, helpt meestal niet. Het beïnvloedt je relatie met je partner en familie. Misschien ook wel je werk en vriendschappen. Het heeft vaak invloed op alle aspecten van je leven. Ik geef je in mijn gratis e-book 5 praktische tips om te ontspannen, met negatieve gedachten en je omgeving om te gaan.

Wat leveren mijn gratis tips jou op?

Je krijgt direct meer rust en ontspanning in je hoofd en lijf, zodat je beter in je vel gaat zitten.

Je bent in staat om meer ontspannen en relaxter met kinderen in je omgeving om te gaan.

Je kan het patroon doorbreken van eenzaamheid en stil verdriet, omdat je er over durft te vertellen.

Je krijgt weer inspiratie en energie om iets leuks te gaan ondernemen.

Er ontstaat ruimte om te kijken naar ook de mooie dingen die het leven voor jou in petto heeft.

Ga je nu leven of door met overleven?

Eerlijk is eerlijk! Ik kan je (onvervulde) kinderwens niet met mijn gratis tips oplossen.
Maar ze bieden je wel gegarandeerd meer rust in je hoofd en je lichaam, zodat je een positieve wending aan je leven kunt geven.
En dat je wat lekkerder in je vel zit.

Wil je weer de vrolijkere en energieke versie van jezelf zijn?

Vraag nu de gratis tips aan

Reacties lezers e-book

Ik ben er stil van. Het raakt me diep: je voelt dat Simone vanuit haar hart weet waar ze het over heeft.

Belinda

Simone geeft in het e-book super praktische tips waarvan je meteen weet; dat zou wel eens kunnen gaan werken. Niet praten, maar voelen. Ik heb het al te lang weggestopt.

Anoniem

Jaren heb ik hier alleen mee rond gelopen. Mezelf schuldig en alleen gevoeld, ondankbaar; ik moest het toch gewoon maar accepteren, doorgaan met mijn leven. Simone heeft me met het e-book duidelijk gemaakt dat mijn verdriet echt is, er mag zijn en daarna ook weer losgelaten mag worden. Dank je wel Simone, dat je je dappere verhaal hebt gedeeld.

Loes
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR i.o., systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl
Simone Sinjorgo - Sansoma.nl