Grip op je emoties

ONLINE mini-cursus
maandag 9 mei 2022

ONLINE mini-cursus voor vrouwen met een (nog) onvervulde kinderwens

Hoe ga je om met je emoties en reacties in je omgeving? Wat kan je doen? Hoe pak je bepaalde dingen aan zonder jezelf te verliezen? Of wellicht heb je een bepaalde situatie waar je tegenaan loopt en advies zou willen.

Hoe zou het voor je zijn om een moment even niets te doen en op adem te komen? Hoe zou het zijn als je gewoon die ene brandende vraag kunt stellen waar je een antwoord op wil? Kies een keer voor jezelf. Zodat je de batterijen even kan opladen in goed gezelschap van vrouwen, die je als geen ander begrijpen. Een onvervulde kinderwens, verwerken van je miskraam en/of vruchtbaarheidsbehandelingen. Omgaan met (onzichtbaar) verlies, de bijbehorende rollercoaster aan keuzes, emoties en reacties vanuit je omgeving. Het is niet niks.

Voor de buitenwereld lijkt het je goed met je te gaan. Maar je vertelt niet hoe het echt met je gaat. Je voelt je onzeker en verdrietig in situaties waar families met kinderen zijn; niemand ziet jouw onzichtbare verlies, maar het is altijd bij je. Op de onverwachte momenten overvalt je het verdriet je. Zelf weet je heel goed dat je in een vervelende spiraal zit. Elke dag neem je je voor om het anders te gaan doen.

Je lijf doet niet wat het ‘hoort’ te doen. Het kost je energie en je voelt je vaak lusteloos. Misschien ben je ontzettend boos, voel je je schuldig. Vraag je je zelf af waarom ik? Wellicht ben je boos op je partner, maar dat zal je nooit laten merken, want die kan er tenslotte ook niks aan doen. Diep van binnen weet je dat het tijd is om keuzes te gaan maken. Voor jezelf.

Tijdens deze ONLINE mini-cursus bied ik je mijn ervaren luisterend oor. Ik vertel hoe je om kunt gaan met emoties en je omgeving. En met name persoonlijke tips op basis van de gestelde vragen. Niks moet, alles mag. Dus ook al heb je niet zelf een vraag, laat je dan inspireren door anderen. Ben je erbij?

Ja, ik doe graag mee

Even tijd voor jezelf! 

Klinkt dat goed in de oren?

Dan is de ONLINE mini-cursus ‘Grip op je emoties’ echt iets voor jou! Als groep delen we samen ervaringen en vragen. Maar bovenal krijg je een eenvoudige beproefde oefening aangereikt, die direct en gegarandeerd spanning in je lichaam verminderd. Met deze oefening geef je echt een positieve draai aan je angsten en/of belemmerende gedachten. Ik heb nog nooit iemand gehad die geen verschil merkte. Na de mini-cursus …

  • weet wat je zelf kunt doen met plotselinge emoties en/of verdriet.
  • weet hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve focus.
  • sluit je de avond af met frisse nieuwe ideeën en inspiratie.

   

Wat gaan we doen?

Allereerst leren we elkaar kennen op een creatieve manier. Nogmaals niets moet, alles mag. We wisselen ervaringen en vragen uit. Althans als je dat wil. Op basis van de vragen geef ik volop informatie en tips. En natuurlijk vertel ik hoe je die eenvoudige beproefde methode direct zelf kunt inzetten. Alles afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Het wordt geen zware kost. Ik hou ervan om het lekker luchtig en ontspannen te houden. De workshop staat in het teken van elkaar inspireren en opladen van je batterijen.

Kortom, tijd voor jezelf en gegarandeerd een glimlach nadien!

Praktische informatie

De eerstvolgende ONLINE mini-cursus Grip op je emoties is maandagavond 9 Mei ’22

We starten om 19:30 uur en eindigen om 21:15 uur

Jouw investering om mee te doen bedraagt € 24,50

Je krijgt na betaling een bevestiging en een week van te voren per mail de link toegestuurd waarmee je kunt deelnemen aan deze ONLINE mini-cursus.

Na deelname ontvang je per mail de informatie van de oefening die ik in het kort toegelicht.

Ja, Simone ik doe mee

Reserveer nu je ONLINE stoel. Er is plek voor maximaal 6 personen, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is om actief deel te kunnen nemen. En vooral ook dat jouw vraag voldoende aan bod kan komen. Ben je erbij?

Vragen?
Neem gerust contact met me op.

Ja, ik doe graag mee

Wat zeggen anderen?

“Een fijne ochtend waarin ik vele goede tips van Simone heb gekregen om goed te kunnen ontspannen. Het voelt fijn om daar mee aan de slag te gaan.”

Annemarie

“Ik ben blij dat ik gekomen ben, voel me voldaan en merk dat ik door de simpele oefeningen ineens beter kan door ademen. Ik gebruik het nu voor het slapen en ik word niet meer zo vaak wakker.”

Sabine

“Bijzondere ervaring. Nooit gedacht dat ik zo’n korte tijd zoveel zou leren! En het was fijn om mijn vragen te mogen stellen.”

Nathalie
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR i.o., systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl