Omgaan met emoties & omgeving

ONLINE bijeenkomst
woensdag 16 september 2020

ONLINE bijeenkomst voor vrouwen met een (nog) onvervulde kinderwens

Een onvervulde kinderwens, verwerken van je miskraam en/of vruchtbaarheidsbehandelingen. Omgaan met jouw (onzichtbare) verlies, de bijbehorende rollercoaster aan keuzes, emoties en reacties vanuit je omgeving. Het is niet niks.

Voor de buitenwereld lijkt het goed met je te gaan. Maar je vertelt niet hoe het echt met je gaat. Je voelt je onzeker en verdrietig in situaties waar families met kinderen zijn; niemand ziet jouw onzichtbare verlies, maar het is altijd bij je. En op de meest onverwachte momenten overvalt je het verdriet je. Zelf weet je heel goed dat je in een vervelende spiraal zit. Elke dag neem je je voor om het anders te gaan doen.

Je lijf doet niet wat het ‘hoort’ te doen. Het kost je energie en je voelt je vaak lusteloos. Misschien ben je ontzettend boos, voel je je schuldig. Vraag je je zelf af waarom ik?Wellicht ben je boos op je partner, maar dat zal je nooit laten merken, want die kan er tenslotte ook niks aan doen. Diep van binnen weet je dat het tijd is om keuzes te gaan maken. Voor jezelf.

Hoe zou het voor je zijn om eerst te beginnen met een momentje om op adem te komen? Zodat je de batterijen even kan opladen in goed gezelschap van vrouwen, die je als geen ander begrijpen. Kies een keer voor jezelf.

Tijdens deze ONLINE bijeenkomst bied ik je mijn ervaren luisterend oor. Ik geef je persoonlijke tips.
Niks moet, alles mag. 

Ja, ik doe graag mee

Even tijd voor jezelf! 

Klinkt dat goed in de oren?

Dan is de ONLINE bijeenkomst Omgaan met emoties & omgeving echt iets voor jou! Behalve dat we als groep samen ervaringen kunnen delen, krijg je volop informatie hoe je jouw batterijen weer kunt gaan opladen, zodat je nadien…

  • weet wat je zelf kunt doen met plotselinge emoties en/of verdriet.
  • weet hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve focus.
  • voelt hoe je door bepaalde oefeningen meer energie en plezier krijgt, zodat je lichaam kan opladen.
  • sluit je de avond af met frisse nieuwe ideeën en inspiratie.

   

Wat gaan we doen?

Allereerst leren we elkaar kennen op een creative manier. Geen standaard voorstelrondje, dit is echt anders dan anders. We wisselen ervaringen uit, ik geef informatie en vooral veel praktische tips op basis van jouw (jullie) eigen persoonlijke situatie. Dus geen zware kost. Lekker luchtig en ontspannen. De workshop staat in het teken van elkaar inspireren en het opladen van je eigen batterijen.

Kortom, tijd voor jezelf en gegarandeerd een glimlach nadien!

Praktische informatie

De eerstvolgende ONLINE bijeenkomst Omgaan met emoties is woensdagavond 16 september 2020.

We starten om 19:30 uur en eindigen om 21:00 uur

Jouw investering om mee te doen bedraagt € 25,-

Je krijgt een week van te voren per mail de link toegestuurd waarmee je kunt deelnemen aan deze ONLINE workshop.

Nadien ontvang je alle tips en oefeningen per mail, zodat je ze thuis ook kunt doen.

Ja, Simone ik doe mee

Reserveer nu je ONLINE stoel. Er is plek voor maximaal 8 personen, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is om actief deel te nemen.

Vragen?
Neem gerust contact met me op.

Ja, ik doe graag mee

Wat zeggen anderen?

“Een fijne ochtend waarin ik vele goede tips van Simone heb gekregen om goed te kunnen ontspannen. Het voelt fijn om daar mee aan de slag te gaan.”

Annemarie

“Ik ben blij dat ik gekomen ben, voel me voldaan en merk dat ik door de simpele oefeningen ineens beter kan door ademen. Ik gebruik het nu voor het slapen en ik word niet meer zo vaak wakker.”

Sabine

“Bijzondere ervaring. Nooit gedacht dat ik zo’n korte tijd zoveel zou leren! En het was fijn om mijn vragen te mogen stellen.”

Nathalie
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR i.o., systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl
Simone Sinjorgo - Sansoma.nl