Omgaan met emoties & omgeving

ONLINE WORKSHOP
donderdag 11 juni 2020

ONLINE workshop voor vrouwen met een onvervulde kinderwens – op de thee bij Simone.

Afscheid nemen van je kinderwens, het verwerken van je miskraam, kindje(s). En ook omgaan met jouw (onzichtbare) verlies, de bijbehorende rollercoaster aan emoties en een nieuwe invulling in je leven vraagt moed, tijd en aandacht.

Voor de buitenwereld lijkt het goed met je te gaan. Maar je vertelt niet hoe het echt met je gaat. Je voelt je onzeker en verdrietig in situaties waar families met kinderen zijn; niemand ziet jouw onzichtbare verlies, maar het is altijd bij je. En op de meest onverwachte momenten overvalt je het verdriet je. Zelf weet je heel goed dat je in een vervelende spiraal zit. Elke dag neem je je voor om het anders te gaan doen.

Je lijf doet niet wat het ‘hoort’ te doen. Het kost je energie en je voelt je vaak lusteloos. Misschien ben je ontzettend boos, voel je je schuldig. Vraag je je zelf af waarom ik?Wellicht ben je boos op je partner, maar dat zal je nooit laten merken, want die kan er tenslotte ook niks aan doen. Diep van binnen weet je dat het tijd is om keuzes te gaan maken. Voor jezelf.

Hoe zou het voor je zijn om eerst te beginnen met een momentje om op adem te komen? Zodat je de batterijen even kan opladen in goed gezelschap van vrouwen, die je als geen ander begrijpen. Word weer blij met jouw leven. Kies voor jezelf.

Gezien de ONLINE workshop kan ik je niet persoonlijk een vers kopje thee of koffie schenken, maar ik bied je wel mijn ervaren luisterend oor en geef persoonlijke tips via een beveiligde online omgeving.  Hier kunnen we met elkaar praten en je kunt elkaar ook zien. Wil je dat liever niet, dan kun je er voor kiezen om niet zichtbaar te zijn via de camera.

Ja, ik doe graag mee

Even tijd voor jezelf! 

Klinkt dat goed in de oren?

Dan is de ONLINE Op de thee bij Simone echt iets voor jou! Behalve dat we als groep samen ervaringen kunnen delen, ga je ook actief aan de slag met simpele ontspanningsoefeningen, die je echt overal kunt toepassen, zodat je nadien…

  • weet wat je zelf kunt doen met plotselinge emoties en/of verdriet.
  • weet hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve focus.
  • voelt hoe je door de oefeningen meer energie en plezier krijgt, zodat je lichaam kan opladen.
  • sluit je de avond af met frisse nieuwe ideeën en inspiratie.

   

Wacht niet op een ander. Begin zelf.
Kijk niet naar een ander. Doe het zelf.
Moedig jezelf aan. Alleen JIJ kan het verschil maken.
Elk moment heb je een keuze om in actie te komen.

Wil je verder?

ONLINE Op de thee bij Simone. Hoe ziet dat eruit?

Onder het genot van je eigen bakje thee of koffie, leren we elkaar eerst via het scherm kennen op een korte creative manier. Niks hoeft, alles mag. Geen standaard voorstelrondje, dit is echt anders dan anders. Laat je verrassen! Bij alles wat je doet tijdens de workshop, bepaal jij je eigen tempo.

Je gaat vervolgens actief aan de slag met doeltreffende ontspanningsoefeningen. Dus geen zware kost. Zoals eerder gezegd, lekker luchtig en ontspannen. De workshop staat immers in het teken van opladen van je batterijen. Je (glim)lachspieren worden gegarandeerd geactiveerd. Je doet oefeningen alleen, maar natuurlijk gelijktijdig met de ander(en). Zo ontdek je wat jij bewust en onbewust doet. Maar ervaar je ook hoe anderen ermee omgaan. En dat geeft nieuwe inzichten of tips die je zelf nadien kan gebruiken.

Kortom, tijd voor jezelf en gegarandeerd een glimlach nadien!

Praktische informatie

De eerstvolgende ONLINE Op de Thee bij Simone is donderdagavond 11 juni 2020.

We starten om 19:30 uur en eindigen om 21:00 uur

Jouw investering om mee te doen bedraagt € 25,-

Je krijgt een week van te voren per mail de link toegestuurd waarmee je kunt deelnemen aan deze ONLINE workshop.

Nadien ontvang je alle tips en oefeningen per mail, zodat je ze thuis ook kunt doen.

Ja, Simone ik doe mee aan jouw ONLINE workshop

Geef je op tijd op!

Op de thee bij Simone betekent:

Een ontspannen en luchtige ONLINE workshop. 

JA tegen jezelf zeggen!

Vertrouwen in jezelf en je  lijf krijgen.

Vele praktische tips krijgen, ook voor thuis! 

Gezelligheid en herkenning met en door andere deelnemers.

Schrijf je in, voor alle ONLINE stoelen bezet zijn. Er is plek voor maximaal 8 personen. Heb je vragen? Neem contact dan met me op.

Ja, ik doe graag mee

Wat zeggen anderen?

“Een fijne ochtend waarin ik vele goede tips van Simone heb gekregen om goed te kunnen ontspannen. Het voelt fijn om daar mee aan de slag te gaan.”

Annemarie

“Ik ben blij dat ik gekomen ben, voel me voldaan en merk dat ik door de simpele oefeningen ineens beter kan door ademen. Ik gebruik het nu voor het slapen en ik word niet meer zo vaak wakker.”

Sabine

“Bijzondere ervaring. Nooit gedacht dat ik zo’n korte tijd zoveel zou leren! En het was fijn om mijn vragen te mogen stellen.”

Nathalie
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR i.o., systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl
Simone Sinjorgo - Sansoma.nl