7 dagen tipcyclus

Lekker luchtig en gratis

7 tips in één week

Zeven dagen lang deel ik elke dag met jou één van mijn beste tips voor meer rust in je hoofd en meer ontspanning in je lijf. De tips zijn lekker praktisch en eenvoudig toepasbaar. Vooral luchtig dus geen zware kost. Je kan er direct mee aan de slag. Maar ook desgewenst bewaren voor een later tijdstip.

En… De tips zijn anders dan in mijn gratis e-book

Voor iedereen met een (nog) onvervulde kinderwens

Even wat aandacht voor jezelf. Iedere afzonderlijke tip kost je niet meer dan 10 minuten om toe te passen. Het levert je een schat aan informatie op, die je kunt inzetten wanneer jij dat wilt. Gun jezelf die rust in je hoofd en meer energie in je lijf! Aangezien jouw onvervulde kinderwens – direct of indirect – ook invloed heeft op je relatie, familie, werk en vrienden geef ik bovendien bruikbare informatie om dit onderwerp (beter) bespreekbaar te maken.

Er is meer. Je mag me ook vragen stellen
Heb je na het ontvangen van een mail een vraag? Of zit je ergens mee?
Neem gerust contact met me op of stel je vraag via mijn besloten facebookpagina.
Vanzelfsprekend kun je daar ook met gelijkgestemden van gedachten wisselen.

Wil je die luchtige tips gratis ontvangen?

Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, systemisch werk, relatietherapie, NLP, EMDR, ACT en EFT. Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 102239 en praktijk 061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen; Kinderloosleven.nl – Platform voor man of vrouw zonder kinderen; Point Netwerk Het netwerk voor professionals in de psychosociale fertiliteitszorg; FIOM: expertisecentrum verwantschapsvragen, ongewenste zwangerschap, adoptie, donorconceptie; Condole-app rouw-app die troost, herinneringen, aandacht na verlies samenbrengt; BiVT Bijscholing Instituut voor Therapeuten; De Babyverlies Academie.