7 dagen tipcyclus

Lekker luchtig en gratis

7 tips in één week

Zeven dagen lang deel ik elke dag met jou één van mijn beste tips voor meer rust in je hoofd en meer ontspanning in je lijf. De tips zijn lekker praktisch en eenvoudig toepasbaar. Vooral luchtig dus geen zware kost. Je kan er direct mee aan de slag. Maar ook desgewenst bewaren voor een later tijdstip.

En… De tips zijn anders dan in mijn gratis e-book

Voor iedereen met een (nog) onvervulde kinderwens

Even wat aandacht voor jezelf. Iedere afzonderlijke tip kost je niet meer dan 10 minuten om toe te passen. Het levert je een schat aan informatie op, die je kunt inzetten wanneer jij dat wilt. Gun jezelf die rust in je hoofd en meer energie in je lijf! Aangezien jouw onvervulde kinderwens – direct of indirect – ook invloed heeft op je relatie, familie, werk en vrienden geef ik bovendien bruikbare informatie om dit onderwerp (beter) bespreekbaar te maken.

Er is meer. Je mag me ook vragen stellen
Heb je na het ontvangen van een mail een vraag? Of zit je ergens mee?
Neem gerust contact met me op of stel je vraag via mijn besloten facebookpagina.
Vanzelfsprekend kun je daar ook met gelijkgestemden van gedachten wisselen.

Wil je die luchtige tips gratis ontvangen?