7 dagen lang tips

Lekker luchtig en gratis!

Van 5 tot en met 11 november is het ‘Week van de vruchtbaarheid’.

Om jou tijdens deze week wat rust en ontspanning te geven, deel ik 7 dagen lang elke dag mijn beste tips voor rust in je hoofd, meer energie en hernieuwd vertrouwen in je lijf. De tips zijn lekker luchtig en gratis. Ik deel ze met je via korte filmpjes en/of korte verhalen. Je kan er direct mee aan de slag. Geen zware of ingewikkelde kost.

Voor wie? Mijn beste tips zijn voor iedereen met een (nog) onvervulde kinderwens.

Pure aandacht voor jezelf in slechts 10 minuten, gedurende 7 dagen. Het levert je een schat aan informatie op, die je nadien zelf kunt inzetten wanneer jij dat wil. Gun jezelf die rust in je hoofd en meer energie in je lijf!  Aangezien jouw onvervulde kinderwens – direct of indirect – ook invloed heeft op je relatie, familie, werk en vrienden geef ik bovendien bruikbare informatie om dit onderwerp (beter) bespreekbaar te maken.

En er is nog meer. Je kunt me ook vragen stellen.
Heb je tijdens deze week of na het ontvangen van één van mijn beste tips een vraag? Of zit je ergens mee? Stel je dan je psychosociaal gerelateerde vraag via mijn besloten facebookpagina. Vanzelfsprekend kun je daar ook tijdens en na die week met gelijkgestemden van gedachten wisselen. Je wordt natuurlijk alleen aan deze groep toegevoegd indien je mij daar toestemming voor hebt gegeven.

Wil je mijn beste en luchtige tips niet missen?

Geef je dan op voor deze 7-daagse tip cyclus voor meer rust in je hoofd en hernieuwd vertrouwen in je lijf.
Deelname is GRATIS. Je gegevens worden door mij vertrouwelijk behandeld.

JA, Simone ik wil je tips ontvangen