Gratis webinar
Ongewenst kinderloos: van angst naar vertrouwen

Maak kennis met vele eenvoudige tips waardoor je vertrouwen, rust
en balans in je leven krijgt, terwijl je verdriet er ook gewoon mag zijn

maandagavond 2 november 20.00 – 21.00 uur
  zondagavond 8 november 20.00 – 21.00 uur

Nieuw webinar, nieuwe inhoud, nieuwe tips! 
Speciaal n.a.v. de Week van de Vruchtbaarheid 2020 

Praktijk de Diamant - online inspiratie

Herken jij dit?

Je bent ongewild kinderloos en dit houdt je nog vaak bezig
Je lichaam is gespannen, je bent regelmatig moe en futloos
Je piekert veel, je hoofd draait overuren
Je voelt je vaak alleen en onbegrepen
Je vraagt je regelmatig af waarvoor jij het bed uitkomt

Zoek jij een manier:

om met je pijn, verdriet en onmacht te kunnen gaan?
voor meer rust in je hoofd?
om balans en andere zingeving in je leven te krijgen?
om beter in je vel te zitten?
en om energieker te zijn?

Dit is wat je krijgt

Nieuw webinar, nieuwe inhoud en tips. Alles staat in het teken van vertrouwen! Hoe krijg je weer vertrouwen in je leven, je lichaam en vooral jezelf? Welke rol speelt verdriet en rouw hierin? En wat kun je doen om de verbinding te behouden met je relatie en vriendschappen? In een uur geef ik je de vele praktische tips waarmee je meer kan ontspannen in je lijf en hoofd. Zo weet je nadien precies wat je kunt doen om stap voor stap de vertrouwen, rust en balans in je leven te hervinden. Ook licht ik nader toe waarom je plotseling door emoties overvallen kunt worden en wat je dan in zo’n situatie kan doen. Na het webinar ken jij meerdere simpele oefeningen die je voortaan kunt gebruiken bij nare situaties of emoties. Wil je met vertrouwen jouw nieuwe toekomst tegemoet? Doe dan mee.

Zie ik je 2 of 8 november 2020 om 20:00 uur bij mijn webinar? 


Deelname is GRATIS en volledig anoniem. Tijdens het webinar ziet of hoort niemand je. Ook de chat voor jouw vragen is niet-openbaar.  Na inschrijving ontvang je een mail met de link voor toegang tot mijn webinar. Kan je er niet bij zijn, maar wil je toch de tips? Je krijgt een replay opgestuurd die je nog 2 dagen kunt bekijken.

Reacties van deelnemers

Interessant, verhelderend. Ik ga eens met (een aantal van) de tips aan de slag. Bedankt!

Een zeer leerzaam webinar ! Duidelijke tips en voorbeelden. Fijn om te luisteren, dank je wel.

Ik vond de tips erg goed en vooral bruikbaar en snel uitvoerbaar. Je zou bijna denken: ‘dat ik daar zelf niet eerder aan gedacht heb’. Enorm bedankt voor de handvatten en je heldere uitleg. Je hebt een prettige stem en weet je verhaal goed over te brengen, waardoor wij van het begin tot het einde geboeid waren.

Het was heel fijn. De herkenning van waar ik zelf doorheen ben gegaan terug te horen. Te horen dat het normale gevoelens zijn en dat ik best ver ben in mijn omgaan met mijn emoties en situatie. Dank je wel Simone

Een goede bevestiging dat ik niet te veel hoef na te denken over wat komen gaat; het piekeren. Maar dat juist ontspanning de ruimte geeft tot verwerking. Ontspanning voelt nu zo nutteloos, ik wil mezelf zinvol voelen en bewijzen. Nu op naar het voetenbad!

Dank je wel voor het webinar, Simone. Ik vond het verrassend dat de nadruk erg ligt op het lichamelijke aspect!. Heel boeiend.

Dankjewel voor je webinar Simone! Ik was een paar minuutjes later omdat ik twijfelde, maar ik ben blij dat ik ben aangehaakt. Wat was je verhaal helder, en je powerpoint ook. Echt super. Veel bekende dingen, maar heerlijk alles op een rijtje nu.

Goede praktische tips, voor ons misschien nog wat vers om er mee aan de slag te gaan. Fijne voordracht, rustige prettige stem. Dank je wel.