Gratis webinar
Ongewenst kinderloos: van angst naar vertrouwen

Maak kennis met vijf elementen en vele tips waardoor je meer vertrouwen
en balans in je leven krijgt, terwijl je verdriet er ook gewoon mag zijn

maandagavond 20 juni 20.00 – 21.00 uur

Praktijk de Diamant - online inspiratie

Herken jij dit?

Je bent ongewild kinderloos en dit houdt je nog vaak bezig
Je lichaam is gespannen, je bent regelmatig moe en futloos
Je piekert veel, je hoofd draait overuren
Je voelt je vaak alleen en onbegrepen
Je vraagt je regelmatig af waarvoor jij het bed uitkomt

Zoek jij een manier:

om met je pijn, verdriet en onmacht te kunnen gaan?
voor meer rust in je hoofd?
om balans en andere zingeving in je leven te krijgen?
om beter in je vel te zitten?
en om energieker te zijn?

Dit is wat je krijgt

Veel praktisch tips. Alles staat in het teken van vertrouwen krijgen.
Hoe krijg je weer vertrouwen in je leven, je lichaam en vooral jezelf? Welke rol speelt verdriet en rouw hierin? En wat kun je doen om de verbinding te behouden met je relatie en vriendschappen? En.. Waarom nemen gedachten en angsten toch steeds een loopje met je? In een uur vertel ik je over vijf belangrijke elementen. Door deze zelfkennis kun je meer gaan ontspannen in je lijf en hoofd. Ik laat je namelijk zien hoe het komt dat je steeds op dezelfde pieker/angst-rotondes terecht komt. En je komt er ook achter wat je nodig hebt om een nieuwe afslag te nemen. Ik vertel je welke dingen hier invloed op hebben en hoe jij zelf dingen in je leven kunt gaan veranderen. Dat is namelijk echt mogelijk. Want  verandering zit namelijk in jou, jij bent de veranderaar. Het gaat niet om wat er gebeurt is, maar hoe je ermee omgaat. Ik zal je uitleggen hoe dat zit.

Zo weet je nadien precies wat je kunt doen om stap voor stap vertrouwen, rust en balans in je leven te hervinden. Na het webinar ken jij meerdere simpele aanvliegroutes en tips die je voortaan kunt gebruiken in je dagelijks leven. Wil je met vertrouwen je nieuwe toekomst tegemoet? Doe dan mee.

Zie ik je 20 juni 2022 om 20:00 uur bij mijn webinar? 


Deelname is GRATIS en volledig anoniem. Tijdens het webinar ziet of hoort niemand je. Na inschrijving ontvang je een mail met de link voor toegang tot mijn webinar. Kan je er niet bij zijn, maar wil je toch de tips? Je krijgt een replay opgestuurd die je nog 2 dagen kunt bekijken.

Reacties van deelnemers

Hartelijk dank, Simone, voor deze heldere webinar die je met een mooie combinatie van warmte en nuchterheid geeft. “Het hoeft niet zo te gaan…” ga ik zeker onthouden. Ik heb nu redelijk wat vrede met mijn situatie gevonden maar goed om te weten van jouw praktijk, mocht ik in de toekomst toch weer steun nodig hebben.

Heel erg interessant, bedankt! Zeker zaken gehoord waarmee ik aan de slag kan!

Ik houd van je praktische aanpak en tips, die kregen we weer, dankjewel Simone

Fijn om op een anonieme laagdrempelige manier uit te kunnen reiken voor wat hulp en verbinding met gelijkgestemden. Geeft weer wat handvaten om verder te onderzoeken wat er in me gebeurt.

Interessant, verhelderend. Ik ga eens met (een aantal van) de tips aan de slag. Bedankt!

Een zeer leerzaam webinar ! Duidelijke tips en voorbeelden. Fijn om te luisteren, dank je wel.

Ik vond de tips erg goed en vooral bruikbaar en snel uitvoerbaar. Je zou bijna denken: ‘dat ik daar zelf niet eerder aan gedacht heb’. Enorm bedankt voor de handvatten en je heldere uitleg. Je hebt een prettige stem en weet je verhaal goed over te brengen, waardoor wij van het begin tot het einde geboeid waren.

Het was heel fijn. De herkenning van waar ik zelf doorheen ben gegaan terug te horen. Te horen dat het normale gevoelens zijn en dat ik best ver ben in mijn omgaan met mijn emoties en situatie. Dank je wel Simone

Een goede bevestiging dat ik niet te veel hoef na te denken over wat komen gaat; het piekeren. Maar dat juist ontspanning de ruimte geeft tot verwerking. Ontspanning voelt nu zo nutteloos, ik wil mezelf zinvol voelen en bewijzen. Nu op naar het voetenbad!

Dank je wel voor het webinar, Simone. Ik vond het verrassend dat de nadruk erg ligt op het lichamelijke aspect!. Heel boeiend.

Dankjewel voor je webinar Simone! Ik was een paar minuutjes later omdat ik twijfelde, maar ik ben blij dat ik ben aangehaakt. Wat was je verhaal helder, en je powerpoint ook. Echt super. Veel bekende dingen, maar heerlijk alles op een rijtje nu.

Goede praktische tips, voor ons misschien nog wat vers om er mee aan de slag te gaan. Fijne voordracht, rustige prettige stem. Dank je wel.