Visionboard maken

Geef jezelf de glans die jij verdient  

Vught, zaterdag 5 maart 2022

Geef je leven kleur en richting door het maken van een visionboard. Onder het genot van een drankje, hapje, inspirerende wandeling en motiverende kleine (schrijf)oefeningen ga je in gezelschap met andere vrouwen die net als jij ook een (onvervulde) kinderwens hebben ontspannen aan de slag. Laat je verrassen.

Wat is een visionboard maken?

Dit is een creatief proces waarvoor je geen enkele kunstzinnige of schilder/tekenervaring nodig hebt. Je maakt namelijk jouw persoonlijke creatie van plaatjes en knipsels uit diverse tijdschriften en/of van andere materialen. En mocht je nu denken dat dit alleen een beetje knippen en plakken is. Nou, ik kan je vertellen dat dit echt meer is dan dat. Aan de hand van enkele kleine opdrachten neem ik je mee op ontdekkingsreis. Niets hoeft, alles mag. Ik help je stap voor stap ontdekken waar je nu staat. En wat je nodig hebt om een voor jou passende richting voor de komende tijd te kiezen.

Begin met liefdevolle doelen die bij jou passen.

Wat neem je mee naar huis?

Je gaat uiteindelijk naar huis met jouw eigen visionboard. Maar ook met een concreet en doeltreffend actieplan op basis van wat je intuitief gemaakt hebt. En ik geef je praktische tips voor de uitvoer van je plan, zodat je er thuis direct mee verder kan. Laat je verrassen. Dan zorg ik voor verse thee, koffie en lekkere hapjes. En wie mij een beetje kent, weet dat het je dan echt aan niets zal ontbreken.

Geef jouw leven weer de kleur die jij verdient

Het wordt zo’n dag waar je vrij in kunt bewegen

Je kunt al je vragen stellen en je krijgt diverse praktische tips, zodat je gegarandeerd met een frisse zonnige blik, een glimlach en een tas vol handvatten naar huis gaat.

Praktische informatie

Workshop Geef je leven kleur en richting is zaterdag 5 maart 2022

We starten om 10:00 uur en eindigen om 15:30 uur

Voor iedere vrouw met een (nog) onvervulde kinderwens.

Je investering is € 95,- inclusief onbeperkt verse thee, koffie, drank, (gezonde) traktaties, uitgebreide lunch met zelfgemaakte vegetarische soep en materialen voor de activiteiten. Maak gerust eventuele dieetwensen kenbaar.

Er doen maximaal 8 personen mee in een volstrekt Corona-proof omgeving.

Deze dag vindt plaats op een rustige buitenplek aan de Essche Stroom nabij Vught: Hal 33, 5296 PZ Esch.

Wil je de magie van een visionboard maken ook eens ervaren? Doe dan mee.

Wat zeggen anderen?

Ik heb aan het visonboard maken echt een positieve boost over gehouden. Wat was dit fijn om bij jou en de anderen te mogen zijn.

Janine

Nooit had ik lotgenoten bewust opgezocht. Nu denk ik, had ik maar eerder aan een workshop meegedaan. Wat een heerlijke en leerzame ervaring was dit.

Antoinette

Zo apart om te ervaren hoeveel informatie er in mijn visonboard zat. Ben verrast en er stil van. Super blij dat ik geweest ben. Dank, Simone.

Ingrid
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR i.o., systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl