Visionboard maken

Vlijmen, woensdag 28 augustus 2019

Geef je leven weer kleur en richting door het maken van een visonboard. Onder het genot van een drankje, hapje, inspirerende en motiverende gesprekken ga je in gezelschap met andere vrouwen die ook een onvervulde kinderwens hebben ontspannen aan de slag.

Wat is een visionboard maken?

Dit is een creatief proces waarvoor je geen enkele kunstzinnige of schilder/tekenervaring nodig hebt. Je maakt namelijk jouw persoonlijke creatie van plaatjes en knipsels uit diverse tijdschriften en/of van andere materialen. En mocht je nu denken dat dit alleen een beetje knippen en plakken is. Nou, ik kan je vertellen dat dit echt meer is dan dat. Aan de hand van enkele kleine opdrachten neem ik je mee op ontdekkingsreis. Niets hoeft, alles mag. Ik help je stap voor stap ontdekken waar je nu staat. En wat je nodig hebt om een voor jou passende richting voor de komende tijd te kiezen.

Wat neem je mee naar huis?

Je gaat uiteindelijk naar huis met jouw eigen visionboard. Maar ook met een concreet en doeltreffend actieplan op basis van wat je intuitief gemaakt hebt. En ik geef je praktische tips voor de uitvoer van je plan, zodat je er thuis direct mee verder kan. Laat je verrassen.
Dan zorg ik voor verse thee, koffie en lekkere hapjes. En wie mij een beetje kent, weet dat het je dan echt aan niets zal ontbreken.

Geef jouw leven weer de kleur die jij verdient

Praktische informatie

De eerstvolgende Workshop Geef kleur aan je leven is woensdagmiddag 28 augustus 2019.

We starten om 13:30 uur en eindigen om 16:30 uur

Jouw investering om mee te doen bedraagt € 65,-, incl. materialen thee, koffie, lekkers en lunchhapjes.

Er doen maximaal 4 personen mee.

De workshop vindt plaats in mijn praktijk, Potgieterstraat 16, Vlijmen.

Wil je de magie van een visionboard maken ook eens ervaren? Doe dan mee.

Ja, ik geef me nu op!

Wat zeggen anderen?

Ik heb aan het visonboard maken echt een positieve boost over gehouden. Wat was dit fijn om bij jou en de anderen te mogen zijn.

Janine

Nooit had ik lotgenoten bewust opgezocht. Nu denk ik, had ik maar eerder aan een workshop meegedaan. Wat een heerlijke en leerzame ervaring was dit.

Antoinette

Zo apart om te ervaren hoeveel informatie er in mijn visonboard zat. Ben verrast en er stil van. Super blij dat ik geweest ben. Dank, Simone.

Ingrid
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Ik ben opgeleid als lichaamstherapeut, relatietherapeut en masseur.  En als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw-nummer: NL 1344.31.716.B01. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, ZoZwanger – Platform over zwanger en moeder worden, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl
Simone Sinjorgo - Praktijk de Diamant
Simone Sinjorgo - Sansoma.nl