Twee monologen is nog geen dialoog

Samen door het leven gaan en een innige verbinding vanuit respect en liefde delen. Is dat niet wat we allemaal willen? Wellicht zijn jij en je partner langzaam uit elkaar gegroeid. En hebben jullie nu meningsverschillen, conflicten, ruzies, weinig of geen seks, verwijten over en weer.

 

Kan je nog herinneren hoe jullie elkaar ontmoet hebben? Die eerste keer… De verliefdheid, de spanning, het wegdromen. En hoe heerlijk was het om elkaar alles te vertellen en nieuwsgierig te zijn naar elkaar. De intimiteit van je relatie verdraagt geen terughouding, middelmatigheid of compromissen. Contact is de basis van iedere relatie en dat vereist uitwisseling, expressie en levendigheid met alles erop en eraan. Gebrek aan contact is pijnlijk en voelbaar.

 

Blij wakker worden naast je partner

Wil jij in je relatie weer gezien en gehoord worden? Neem dan nu contact op. Aan elke therapeutische samenwerking gaat een intake vooraf. De intake is bedoeld om jullie vraag helder te krijgen en om in het contact te ervaren of er de juiste klik is. In relatiesessies werk ik zowel alleen als ook samen met een mannelijke collega Léon van Rijswijk.

 

Mijn manier van werken is lichaamsgericht en volgens het Embodied Couples Work model van het ECI van Brian en Marcia Gleason (Embodied Couples Institute in New York). Kijk voor meer informatie over deze lichaamsgerichte vorm van relatietherapie op ecw-netwerk.nl en exceptionalmarriage.com.

 

logo exceptional marriage

 

Tarief

Een relatiesessie duurt anderhalf uur. Het tarief voor een relatiesessie met 2 therapeuten is € 145,-. Voor een intake betaal je € 85,- per uur. (1 therapeut: € 97,50 incl. 21% btw)

Meer weten?


Artikel van Simone Sinjorgo over Relatietherapie in het For You magazine, Den Bosch (augustus 2016)