Lichter en blijer voelen

ONLINE vrouwengroep
start maandag 3 okt 2022

ONLINE vrouwengroep – ongewenst kinderloos (6 avonden)

Hoe zou het zijn om een keer niet alles alleen te hoeven doen? Om je gesteund te voelen in jouw situatie. Om begrepen te worden met al je emoties. Om lastige keuzes eens te kunnen bespreken met andere vrouwen die gelijk begrijpen wat je zegt. En snappen hoe jij je voelt. Dat je even niets hoeft uit te leggen en dat zij al jouw emoties niet gek vinden. Hoe fijn zou het zijn als je je lichter en blijer kunt voelen?

Vanaf maandag 3 oktober 2022 start er weer een online vrouwengroep.  Centraal staan samenzijn, kunnen delen van ervaringen en vragen kunnen stellen. Maar natuurlijk krijg je ook praktische ontspanningstips van mij aangereikt om je lichter en blijer te kunnen voelen. 

Vastzitten in een emotionele rollercoaster
Door een onvervulde kinderwens kan het als een ware uitdaging voelen om rust en balans terug te krijgen in je leven. Het gemis van moederschap en gevoel van leegte zorgen naast emoties voor een overlevingsstrijd. Hiermee onderdruk je al gauw (onbewust) je andere behoeften en verlangens. Het kost bakken vol energie. Het maakt je zwaarmoedig en lusteloos. Wellicht baal je van deze gevoelens. Of schaam je je voor bepaalde gedachten en gedrag. Begrijpelijk en logisch. En niet raar dat je dit allemaal voelt. Je wil zo graag een nieuwe doel in je leven. Maar niets kan tippen aan je kinderwens. Deze innerlijke strijd gaat in de tussentijd ten koste van je eigen welzijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Dat is toch niet wat je wilt?

Herken je dit?
Het is de moeite waard om de samenhang tussen je verlangens, emoties en lichaamsreacties te leren (her)kennen.  Hoe graag ik het voor je wens; jouw kinderloze situatie kunnen we samen niet veranderen. Het is wel mogelijk om gericht tijd, energie en aandacht te besteden aan datgene waar je invloed op hebt. Wat je wél kunt veranderen. Als geen ander weet ik dat dit mogelijk is. Ik zeg niet dat deze weg altijd gemakkelijk is. Het goede nieuws is dat door deelname aan deze groep je het niet alleen hoeft te doen.

Wil je meer rust en balans ervaren in je dagelijks leven? Je lichter en blijer voelen? Doe dan mee.

Tijdens 6 opeenvolgende avondbijeenkomsten komen we als groep via zoom online bij een. Elkaar ontmoeten, ervaringen delen en vragen kunnen stellen staan centraal. Laat je inspireren door anderen. Ben je erbij?

Ja, ik doe graag mee

Lichter en blijer voelen

Klinkt toch goed in de oren?

Dan is deze ONLINE vrouwengroep echt iets voor jou! Als groep delen we samen ervaringen en kun je ook al je vragen stellen. Ik bied je mijn ervaren luisterend oor. En vertel hoe je grip op je emoties kunt krijgen en om kunt gaan met bepaalde situatie in je omgeving. Natuurlijk geef ik ook persoonlijke tips, zowel tijdens de avonden als in de besloten Facebook groep. Niks moet, alles mag. Als je meedoet aan deze groep…

  • weet wat je zelf kunt doen met plotselinge emoties en/of verdriet
  • voel je beter aan wat echt passend voor jou is
  • kun je trouw blijven aan bepaalde keuzes
  • weet hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve focus.
  • en doe je vooral nieuwe ideeën en inspiratie op

   

Praktische informatie

De eerstvolgende ONLINE vrouwengroep Lichter en blijer voelen start maandagavond 3 okt 2022. (vervolgdata: 10, 17, 24, 31 oktober en 7 november 2022)

Elke avond starten om 19:30 uur en eindigen om 21:15 uur

Jouw investering om mee te doen bedraagt € 325,-.

Je krijgt na betaling een bevestiging. Een week van te voren krijg je per mail de zoomlink toegestuurd waarmee je kunt deelnemen aan deze ONLINE vrouwengroep.

Als deelnemer ontvang je ook toegang tot mijn e-training Van angst naar vertrouwen t.w.v. 75,-. De inloggegevens ontvang je een week voor aanvang van de groep.

PS. Wil je liever in twee delen betalen? Dat kan ook. Neem dan even contact met mij op.

Ja, Simone ik doe mee

Reserveer nu je ONLINE stoel. Er is plek voor maximaal 8 personen, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is om actief deel te kunnen nemen en dat jouw vragen voldoende aan bod kunnen komen. Ben je erbij?

Vragen?
Neem gerust contact met me op.

Ja, ik doe graag mee

Wat zeggen anderen?

“Vanaf dag 1 voelde ik me veilig binnen de groep. Het was fijn om dingen samen te kunnen delen. Ook blij met jouw tips Simone. Ik heb nog een flinke weg te gaan, maar ik ben trots op de stappen die ik al gezet heb door de steun van jullie allemaal.”

Jitske

“Ik had al eens eerder aan een workshop van jou meegedaan en dat was fijn. Vond het spannend om me op te geven voor de groep, maar nadien kan ik zeggen dat ik geen moment spijt ervan gehad heb. Voor het eerst zag ik vrouwen die hetzelfde meemaken, terwijl ik dacht alleen te zijn. ”

Robin

“Wat een bijzondere reis was dit, heb er een fijne vriendschap aan overgehouden. Dank voor je tips op mijn persoonlijke vragen.”

Suus
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl