Ontmoetingsdag voor
jou, je zus of vriendin

Nieuwe datum volgt spoedig

Speciale dag voor jou, je zus of vriendin

Wat als je niet vanzelf kinderen krijgt en je zus of vriendin wel. Wat als jij kinderloos blijft en zij niet. Het raakt jullie beiden, en beïnvloedt de relatie. Jouw (onvervulde) kinderwens verandert je leven voor altijd. En als je zus of vriendin kinderen krijgt verandert ook haar leven voor altijd. Verschillende  levens bepalende ervaringen. Je deelt samen dezelfde wereld en toch ook weer niet. Hoe ga je daar nu mee om? Hoe behoudt je de relatie?

Zwangerschappen en geboortes worden gevierd. Babies verwelkomen we feestelijk in familie- en vriendenkring. Kinderen zijn zo zichtbaar en tastbaar. Een (onvervulde) kinderwens en kinderloosheid zijn daarentegen zo onzichtbaar in onze samenleving. Wij kennen geen vaste rituelen om onzichtbaar verlies in familie- of vriendenkring te integreren. Het krijgt geen vaste plek en toch hangt het verdriet onzichtbaar in de lucht, waar we vaak niet van weten hoe mee om te gaan. De een wil de ander pijn besparen. En de ander wil blijdschap niet verstoren met verdriet. Wat vaak blijft zijn stiltes, gemis in contact en/of verwijdering. Tijdens deze zussen & vriendinnen ontmoetingsdag doorbreken we stiltes en onderzoeken we samen hoe contact mogelijk is en blijft. Zou toch zonde zijn als een liefdevolle relatie verloren gaat?

Wat gaan we nog meer doen?

Op een creatieve en vooral ontspannen manier gaan we ook op zoek naar de essentie van vrouwzijn, moederschap en kinderloosheid. Wat bindt ons als vrouwen in deze thema’s die enerzijds verschillen en toch ook gelijkheid hebben.

Wat verwacht je van jullie veranderde relatie? Wat verbindt jullie samen?  Of wat staat er misschien nu tussenin? Hoe ga je om met de verschillen? En hoe geef je aan wat jij nodig hebt om in contact met elkaar te blijven?

Deze dag geeft jullie de gelegenheid om tijd voor elkaar te nemen, ervaringen uit te wisselen en stil te staan bij persoonlijke ervaringen. Jullie ontmoeten andere vrouwen op een inspirerende plek in de vrije natuur. Een dag waar je actief aan de slag en ook aan de wandel gaat. Dus je zit zeker niet de hele dag op een stoel of alleen te praten. Het wordt zo’n dag dat je gegarandeerd met een frisse zonnige blik, een glimlach en een tas vol handvatten naar huis gaat.

Lijkt je dat wat om dit samen te beleven?

Breng me op de hoogte van de nieuwe datum

 Praktische informatie

Nieuwe datum volgt spoedig (10.00 – 16.00 uur)

Voor iedere vrouw met een (nog) onvervulde kinderwens: jij, je zus of vriendin.

Deze ontmoetingsdag vindt plaats op een rustige buitenplek aan de Essche Stroom nabij Vught: Hal 33, 5296 PZ Esch.

Jullie investering voor 2 personen is € 149 ,- incl. btw, onbeperkt verse thee, koffie, drank, (gezonde) traktaties, uitgebreide lunch met zelfgemaakte vegetarische soep en materialen voor de activiteiten. Maak gerust eventuele dieetwensen kenbaar.

Maximaal 5 stellen (gebaseerd op geldende Corona maatregelen)

Voel je welkom en laat je verassen!

Breng mij op de hoogte van de nieuwe datum
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR, systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl