Help, de feestdagen komen eraan

Neerijnen, zaterdag 23 november 2019

Verander jouw decemberstress nu in decemberrust. Zorgt alleen al de gedachte aan de komende decembermaand voor spanning en verdriet? Gun jezelf de mogelijkheid om het dit jaar anders aan te pakken. Doe mee aan deze workshop.

Tijdens deze dag staan we stil bij jouw persoonlijke situatie en datgene  wat je dwars zit of waar je tegenop ziet. Op een ontspannen manier onderzoek je wat je liefst wil doen en wat je tegenhoudt om bepaalde keuzes in de decembermaand te maken. We kijken naar wat JIJ nodig hebt om een (andere) keuze te kunnen maken en welke steun je daarbij eventueel nodig hebt. Tot slot geef ik je tips hoe je om kunt gaan met goedbedoelde opmerkingen en nare reacties. Daarnaast laat ik je ontspanningsoefeningen zien en ervaren die je kunt gebruiken bij plotseling opkomende emoties in gezelschap.

Kortom, aan het einde van de dag weet je hoe jij dit jaar ontspannen en vanuit zekerheid keuzes kunt maken die bij jou passen, zodat de decembermaand ook voor jou leuk kan zijn ondanks je gemis en verdriet. Je gaat naar huis met een glimlach, een tas vol inspiratie en een zelfgemaakte creatie waarvan je niet wist dat je het in je had. Als verrassing ontvang je een klein cadeautje van mij.

Wacht niet langer tot het december is. Gun jezelf ontspannen feestdagen

Schilderen Simone SinjorgoWat gaan we doen?

Aan de hand van (schrijf)opdrachten en ontspanningsoefeningen neem ik je mee op ontdekkingsreis. Je gaat interactief en creatief aan de slag waardoor je aan het einde van de dag gegarandeerd naar huis gaat met een concreet en doeltreffend actieplan en een prachtige zelfgemaakte creatie. Niets hoeft, alles mag, het is dus lekker bezig zijn en niet de hele dag stilzitten, luisteren en praten.

Stap voor stap help ik je ontdekken waar je nu staat en wat jij nodig hebt om een passende keuze voor de komende tijd te maken. En door te zien en te horen hoe anderen dingen aanpakken raak je ook zeker geinspireerd. En ik geef je persoonlijke tips mee voor de uitvoer van jouw plan en/of keuzes, zodat je er thuis direct mee verder kan. En denk niet dat je na deze dag er alleen voorstaat, je mag me namelijk tijdens de decembermaand benaderen voor vragen. 

Laat je verrassen. Dan zorg ik voor verse thee, koffie en lekkere hapjes. En wie mij een beetje kent, weet dat het je dan echt aan niets zal ontbreken.

Zou je het liefst december willen overslaan? Dan is deze workshop precies iets voor jou

Zorg voor goed jezelf en neem de regie zelf in handen

Alles om je heen in december ademt samenzijn van gezinnen en intimiteit. Winkels zijn versierd. De reclames op de tv en radio gaan over liefde en geluk dat je deelt met degene die bij je hoort. Social media staat vol met foto’s, dankbaarheidsverklaringen en wensen. Dit zorgt ervoor dat je de emoties rondom je onvervulde kinderwens nauwelijks kan ontlopen. Het confronteert je met je gemis en/of verlies.

Misschien voel jij je vanuit sociale en emotionele betrokkenheid verplicht om Sinterklaas en Kerst met je familie en/of vrienden te vieren. Maar wil je dit eigenlijk wel? Of zit je nu al met een knoop in je maag over een stilzwijgende afspraak. Diep van binnen voel je dat je het anders moet, maar je kunt er niet meer onderuit voor je gevoel. Je hoofd draait overuren over wat je zou kunnen doen. Maar bij elke beslissing weet je dat je mensen gaat teleurstellen. Of dat er nare reacties komen. Eigenlijk houdt je voroal rekening met anderen.

Hoe fijn zou het zijn dat je nu al voor de feestdagen weet wat je dit jaar wil veranderen. En welke stappen je kan ondernemen. Door zelf dit jaar de regie in eigen handen te nemen, kan jij ook vanuit meer ontspannenheid en zekerheid invloed uitoefenen op keuzes en gespreksonderwerpen tijdens de feestdagen. Het voordeel is zowel jij als je omgeving op die manier de kans krijgt om te wennen aan eventuele veranderingen.

Lijkt je dat wat? Doe dan mee

 Praktische informatie

Deze dag vindt plaats op een rustige buitenplek in de Betuwe: Van Pallandtweg 16, 4182 CB Neerijnen (nabij Zaltbommel). Kom je met het openbaar vervoer? Maak dan gebruik van de regiotaxi die bij het station Geldermalsen.

Zaterdag 23 november 2019 (10.00 – 16.30 uur)

Voor iedereen met een (onvervulde) kinderwens. Kom gerust samen met je partner, vriendin, moeder etc.

Jouw investering is € 95,- incl. materialen, onbeperkt thee, koffie, traktaties, uitgebreide lunch met zelfgemaakte (vegetarische) soep.

Maximaal 8 personen

Wil je dit jaar ontspannen de feestdagen door? Geef je dan nu op

Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR, systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl