Ontmoeting in de natuur

Gesprek in de Drunense Duinen
of langs de waterkant 

Wandelen, praten en elkaar ontmoeten in de natuur

Als je niet lekker in je vel zit. Of je voelt je eenzaam en onbegrepen. Dan stapelt het verdriet zich op. En dan is het vaak lastig en spannend de eerste stap te zetten om hulp te vragen. Dat snap ik heel goed. Maar van uitstellen ga je jezelf echt niet beter voelen. En wellicht twijfel je over welke hulp bij jou past. En wil je eerst gewoon even praten en sparren. Dit kan natuurlijk ook bij mij in de praktijk. Maar uit ervaring weet ik dat velen dan de voorkeur geven aan wandelen in de frisse buitenlucht. Bij uitstek is de natuur geschikt om voor jezelf te kiezen en in alle rust een stap te zetten om de bagage op je rug en schouders te gaan loslaten. ‘Waarom uitstellen als je veel piekert en/of verdriet hebt?‘ 

Ontspannen babbelen en weer opladen. Lijkt je dat wat?

Door buiten te zijn ontspant je lichaam als vanzelf. Het daglicht voed je letterlijk. Of de zon achter de wolken zit of niet, het maakt niet uit. Door daglicht, zeker in de ochtend, ontspant je zenuwstelsel zich en voel je stap voor stap lichter voelen. Door buiten te zijn kom je automatisch in aanraking met de elementen van de natuur, zoals de zon, wind, lucht, regen, aarde, bomen en dieren. De schoonheid van de natuur tijdens alle vier de seizoenen maken ons vrolijk. Mensen zijn buiten blijer en vriendelijker. Let maar op, ze zeggen vaker gedag. Er wordt ook meer gelachen. De groene kleur van bomen en struiken ontspant je ogen. Even geen prikkels van digitale apparaten. Wandelen helpt je ontladen van ‘pijn en verdriet’, waardoor je jouw batterijen weer even goed kan OPLADEN. Verdriet, pijn en piekeren putten je lichaam uit. Hierdoor kun je moeilijker opladen en genieten van de leuke dingen in je leven.  

Zit je op de wipwap van doe ik het wel of niet?

Hoelang twijfel je al om met je vragen bij me langs te komen? Wil je van je piekergedachten af? Maak dan gebruik van mijn speciale wandelaanbieding ‘Ontmoeting in de natuur’, zodat je NU stappen kunt zetten om ook weer te gaan genieten in plaats van rond te blijven lopen met je gemis en/of verdriet. Wandel met mij mee in de Drunense Duinen. Of aan de waterkant van de Maas of Engelenmeer. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat.
 
Ik laat je zien  hoe je afstand kunt nemen van je werk, verdriet of andere dagelijkse beslommeringen. En hoe de natuur je daarbij helpt als je hoofd vol stroomt met gedachten, pijn of verdriet. En ik laat je ervaren hoe je dan wat bagage van je schouders af kunt gooien, zodat je weer kunt gaan ontspannen. En daardoor opladen, zodat je meer energie krijgt en beter in je vel zit. Maar bovenal laat ik je ook ervaren hoe je zelf stappen kunt zetten als je alleen bent en het verdriet je overvalt. Klinkt dat je goed in de oren?

Lijkt je dit wat? Maar heb je nog vragen. Neem gerust contact met me op.

Wandelaanbieding Praktijk de Diamant

Wil je mij een keer ontmoeten in de natuur?

  • Voor een wandelsessie van 2 uur  betaal je 150,- 
  • Waar? Drunense Duinen, start bij Herberg Drie Linden in Giersbergen of langs de waterkant van de Maas, Engelenmeer
  • Er is volop gelegenheid om jouw verhaal te vertellen en je vragen te stellen
  • Vanzelfsprekend krijg je diverse persoonlijke tips-op-maat
  • En als je liever niet wandelt maar gewoon op een bankje met mij wil praten, kan dat natuurlijk ook

Je ontvangt na de wandeling een factuur  die kunt indienen bij je zorgverzekering. Als je een aanvullende verzekering hebt krijg je namelijk een deel van je sessie vergoed.

Zet jezelf op nummer 1! Je hoeft het niet alleen te doen, ik wandel met je mee.

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met me op voor het maken van een afspraak.

Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR i.o., systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl