Ervaar de 5 stappen die
je echt verder helpen

In Waalwijk op dinsdag 21 mei 2019

Verdergaan met je leven als je nooit moeder wordt. Hoe doe je dat?

Ongewilde kinderloosheid kan voelen alsof je ontworteld bent. Dat je er niet bij hoort in de wereld vol kinderen en gezinnen. Hierdoor kun je vervreemd raken van jezelf, je partner en vrienden. De neiging van je lichaam bij pijn is terugtrekken, stilhouden of er tegen vechten. Dit doe je volautomatisch uit bescherming om je pijn en verdriet minder te hoeven voelen. Heel begrijpelijk, maar door je emoties en gevoelens teverbergen en vermijden, ben je afgesneden van je onbevangen levendigheid en vrouwelijkheid. En onthoud je jezelf van de kans om te verder te gaan in je leven. Is dat wat je wilt?

De belangrijkste persoon in jouw leven, dat ben JIJ!

En jouw lichaam is niet de plek om je angsten, verdriet en pijn in te blijven bewaren en te dragen. Wist je dat jouw bekken en baarmoeder veel meer is dan een fysieke plek om kinderen te dragen? Als vrouw slaan wij daar vele emoties en levenservaringen op. Het is de centrale krachtplek in je lijf van waar ook jouw bewegingen bestuurd worden. Het is jouw bron van vitaliteit en creativiteit. Dus als je daar blokkeert of geen gevoel meer mee hebt door je onvervulde kinderwens, dan beïnvloedt dat in grote de mate de vreugde in je leven.

Hoe zou het voor je zijn om eerst te beginnen met wat tijd voor jezelf, alleen voor jou? Zodat je de batterijen van je lichaam even kan opladen in goed gezelschap van vrouwen, die je als geen ander begrijpen. Dan zorg ik ervoor dat je gegarandeerd met een glimlach naar huis gaat.  Ik laat je namelijk 5 stappen zien en ervaren die je verder helpen.

Laat het plezier weer toe in je leven!

Klinkt dat goed in de oren?

Dan is de workshop ‘De kunst van verdergaan met een onvervulde kinderwens’ echt iets voor jou! Je gaat actief aan de slag met een mix van subtiele bewegingen, ademhaling- en ontspanningsoefeningen. Na deze avond…

  • heb je meer energie en meer rust in je hoofd.
  • weet wat je zelf kunt doen bij emoties en/of verdriet.
  • weet je hoe jouw grenzen voor jezelf kunt aangeven.
  • weet hoe je negatieve gedachten kunt ombuigen naar positieve focus.
  • weet je wat JIJ nodig hebt om voor jou passende volgende stappen te zetten.
  • ga je trots naar huis met frisse nieuwe ideeën en inspiratie.

Wil je verder?

Wacht niet op een ander. Begin zelf.
Kijk niet naar een ander. Doe het zelf.
Moedig jezelf aan. Alleen JIJ kan het verschil maken.
Elk moment heb je een keuze om in actie te komen.
Neem een besluit. Kies voor jezelf en jouw leven.

Workshop ‘De kunst van verdergaan’. Hoe ziet dat eruit?

Leer je lijf weer vertrouwen in 5 stappen.
Door een mix van subtiele lichaamsbewegingen, ademhaling- en ontspanningsoefeningen laat ik je zien en ervaren hoe je de spanning in je lijf kunt verlichten. Stap voor stap komt hierdoor je lijf tot leven, ontspant je hoofd en komt er rust, zelfs in je gedachten. De oefeningen versterken je zelfvertrouwen, zodat (stress)klachten kunnen verminderen. Je ruimte innemen en vrijer kunnen ademen is als een cadeau voor jezelf. Het zorgt voor een dieper contact met jezelf, waardoor jouw leven makkelijker en meer ontspannen kan zijn. En dat wat je voelt en meemaakt, mag je delen binnen de veiligheid van de groep. Maar het hoeft niet!

Praktische informatie

De eerstvolgende workshop De kunst van verdergaan is dinsdagavond 21 mei 2019.

Adres: Winterdijk 30b, 5141KE, WAALWIJK

Ontvangt is vanaf 19.00 uur. We starten om 19:30 uur en eindigen om 21:30 uur.

Jouw investering om mee te doen bedraagt € 47,-

Trek makkelijk zittende kleding aan, waarin je soepel kunt bewegen.

Neem warme sokken mee; je schoenen blijven bij de deur op je wachten.

Nadien ontvang je alle tips en oefeningen per mail, zodat je ze thuis ook kunt doen.

Geef je op tijd op!

De workshop ‘De kunst van verdergaan’ bij Simone betekent:

Een interactieve en ontspannen avond.

Samenzijn met vrouwen die als geen ander weten wat je doormaakt.

Jezelf op nummer 1 zetten!

Vertrouwen en meer energie in je lijf krijgen.

Vele praktische tips krijgen, ook voor thuis!

Gezelligheid en herkenning met en door andere deelnemers.

Schrijf je in, voor alle stoelenn gereserveerd zijn. Er is plek voor maximaal 8 personen. Verandering begint vij de eerste stap. Gun jezelf een nieuwe ervaring.

Heb je vragen? Neem contact dan met me op.

“Ik vond het zo spannend om te gaan. Achteraf viel het ongelooflijk mee. Nooit gedacht dat ik zoveel plezier kon hebben. Dank je Simone voor de goede tips die ik van je heb gekregen. Ik heb er zin in om er thuis ook mee aan de slag te gaan.”

Willemijn

“Ik ben blij dat ik gekomen ben, voel me voldaan en merk dat ik door de simpele oefeningen ineens beter kan door ademen. Ik gebruik het nu voor het slapen en ik word niet meer zo vaak wakker.”

Anita

“Het was voor mij de allereerste keer om lotgenoten te ontmoeten. Dat wilde ik nooit, maar dat had ik jaren geleden al moeten doen. Wat een intense ervaring, het voelde als een warm bad. Zo fijn om samen dingen te doen. Ik kom zeker nog een keer terug. Dank Simone.”

Anoniem
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, systemisch werk, relatietherapie, NLP, EMDR en EFT. Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Point Netwerk Het netwerk voor professionals in de psychosociale fertiliteitszorg
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl