Gratis workshop Energiek je weekeinde in!

Waalwijk, 16 november 2018

Rust in je hoofd, en je lijf. Ontdek hoe je door beweging kunt ontspannen en meer energie krijgt.

Vrijdagavond 16 november: het begin van je weekend. Wil je dan ook energiek je weekeinde in na misschien een lange of drukke werkweek? Gewoon even tot rust komen in je lijf en hoofd. Je gedachten op nul kunnen zetten. Gun jezelf een avond om lekker los te gaan, en vooral om te kunnen ontspannen, in je lijf te komen met pure aandacht voor jou. Weg van de zorgen van alledag. Kortom: tijd voor jezelf. Deze avond kun je gratis bezoeken. Wil je komen? Geef je dan op zodat een plekje voor je reserveren.

Hoe zou het zijn als…

Je de drukte en zorgen van alledag gegarandeerd even achter je kunt laten en je rust in je hoofd krijgt?

Als je jouw emoties, gedachten en gevoelens die in je leven blijven opborrelen een positieve richting kunt geven?

Je (meer) energie en plezier kunt ervaren in je lichaam? En het weekeinde fris en ontspannen kunt beginnen?

En je vrij en open kunt bewegen op deze avond, niets hoeft alles mag.

Weet je wat je ervan weerhoudt om voluit te leven en hoe je dat kunt veranderen?

Wat neem je mee naar huis?

In ieder geval een glimalach op je gezicht en opgeladen batterijen in je lichaam. Tijdens deze avond krijg je meer inzicht in het contact maken met je eigen lichaam en je gevoelens. Je krijgt tip hoe je ontspannen kunt gaan leven vanuit je gevoel. Gun jezelf een keer de tijd en een moment om stil te staan en ‘echt’ te luisteren naar de signalen van je eigen lichaam. Wat heeft het te vertellen? Zowel beweging van het lichaam als stilte werken positief in op je overtuigingen, beelden, emoties, gedrag en intenties. Meedoen betekent dat je met inspiratie en meer levensenergie naar huis gaat! 

Wil je dat? Doe dan mee aan deze GRATIS workshop Energiek je weekeinde in!

Hoe ziet de avond eruit?

We gaan vooral plezier maken! We starten met vrije bewegingen in de ruimte, waardoor je enerzijds rust in jezelf vindt en anderzijds contact maakt met anderen. Meditatie, mindfulness en intuïtief bewegen vormen de basis van deze workshop. De meeste mensen die voor het eerst komen hebben vragen zoals: Wie zijn er allemaal in de groep? Wie zijn de begeleiders? Wat doe ik hier eigenlijk? Is dit wel wat voor mij? Dat is heel normaal. Bij alles wat je doet bepaal jij je eigen tempo. Je doet oefeningen alleen en samen met ander(en). Je beweegt en ademt actief en passief.  Zo ontdek je wat jouw ademhaling in je lichaam doet bij spanning en ontspanning. Maar ook ervaar je hoe anderen ermee omgaan. Je voelt hoe het is om contact te maken met vreemden. Je ervaart hoe jij omgaat met de controle over jezelf, anderen en de ruimte waarin je beweegt. Je voelt of je durft te ontspannen en wat daar voor nodig is. Kortom: tijd voor jezelf.

Praktische informatie

Vrijdagavond 16 november 2018 in Waalwijk.

Een vrijdagavond ‘Energiek je weekend’ duurt 2 uur.

Deelname is gratis.

De avonden worden begeleid door Simone Sinjorgo en MargoBolenius

We starten om 19:15 uur en eindigen om 21:15 uur

Iedereen is van harte welkom: jong, oud, man, vrouw

 Trek makkelijk zittende kleding aan waarin je soepel kunt bewegen

 Neem warme sokken mee; schoenen zijn niet toegestaan in de ruimte

 Geef je op tijd op! We hebben plek voor maximaal 12 personen.

Adresgegevens:
Yogastudio ZininZen
Professor Eykmanweg 8
5144 ND, Waalwijk

Aarzel je of heb je vragen, neem gerust contact met me op.

Simone Sinjorgo

Als lichaamsgericht (psycho)therapeut en ervaringsdeskundige inspireer ik vrouwen en stellen zonder kinderen om weer blij en zorgeloos te kunnen leven. Ik leef volop en geniet van de mooie dingen samen met mijn vriend Leon en onze hond Louis.

Als er een moeder voorbij komt met haar kind kan ik nu oprecht blij voor haar zijn. Ik feest mee als een vriendin oma wordt, en mijdt kinderverjaardagen of gesprekken over zwangerschap en kinderen niet meer.

Simone Sinjorgo

Als lichaamsgericht (psycho)therapeut en ervaringsdeskundige inspireer ik vrouwen en stellen zonder kinderen om weer blij en zorgeloos te kunnen leven. Ik leef volop en geniet van de mooie dingen samen met mijn vriend Leon en onze hond Louis.

Als er een moeder voorbij komt met haar kind kan ik nu oprecht blij voor haar zijn. Ik feest mee als een vriendin oma wordt, en mijdt kinderverjaardagen of gesprekken over zwangerschap en kinderen niet meer.

Wat zeggen anderen?

“De kracht van Simone is dat ze er helemaal is voor je, en dat ze steeds goed afstemt of jouw behoeften. Of je wilt praten, oefenen, tips nodig hebt, of iets kwijt wilt, het kan allemaal. Daardoor worden de sessies een bron van inspiratie, steun en kracht. Echt tijd voor jezelf. Een rustige, ogenschijnlijk eenvoudige maar heel effectieve manier om meer bij en tot jezelf te komen. In hele zware omstandigheden bleef ik overeind dankzij onze afspraken. Grote dank!”

Janine

“Ik heb de lichaamsgerichte therapie als zeer nuttig ervaren. Door oefeningen die Simone begeleidde, kwam ik bij mijn gevoelens en kon ik deze uiten. Hierdoor ontstond bij mij begrip en ruimte voor verandering. Het voelde direct vertrouwd. Simone is to-the-point, warm en betrokken.”

Antoinette

“Het is erg fijn om samen met Simone aan jezelf te werken. Allereerst voelt het direct vertrouwd, wat aangenaam is bij een lichaamsgerichte therapievorm. Ze laat je in je waarde, luistert goed en raakt met haar treffende opmerkingen de juiste snaar. Dit heeft mij een hoop nieuwe inzichten gegeven in mijn eigen denkwijze. Het is fijn je emoties eruit te bewegen. Alles mag en alles kan!”

Ingrid