Workshop

Waarom vertrouwen de moeite waard is 

Gorinchem
dinsdag 3
 november 2020
donderdag 5 november 2020

Workshop Waarom vertrouwen de moeite waard is (2 data)

Heb jij dat ook wel eens? Van die momenten dat onzekerheid je overvalt? Dat je van die stemmetjes hoort die zeggen; “jij gaat dit allemaal niet mee maken, jij hoort er niet bij, wat heb jij hier nu in te brengen?” En merk je dat je daardoor minder goed verbinding kunt maken met jezelf en met de ander? Ergens weet je waarschijnlijk wel dat het niet waar is, en voel je ook dat je wat anders zou willen doen. Maar in het moment lijkt het niet te lukken.

Hoe fijn zou het zijn als je met meer vertrouwen zou kunnen leven en handelen?! Daarom organiseren wij deze workshop.
Want leven vanuit vertrouwen geeft:

 • geeft meer rust in je leven
 • zorgt voor diepere verbinding met jezelf
 • je bent beter in staat om diepere relaties met anderen aan te gaan
 • maakt dat je niet meer zo bezig bent met anderen of de mening van anderen
  en nog veel meer.

Vertrouwen geeft een positieve blik op de toekomst

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard is een bekende uitspraak. Je kunt vertrouwen hebben maar het ook heel snel verliezen. Het is een dun lijntje. Je kunt het vertrouwen kwijt geraakt zijn in jezelf, je lichaam, in God, je partner of familie. Maar ook bijvoorbeeld kan er wantrouwen ontstaan zijn naar het ziekenhuis of de baas op je werk, die ene vriendin. In allerlei situaties kan het gevoel van onzekerheid of wantrouwen om de hoek komen. Besluiten vertrouwen te hebben in je leven kan je leven compleet veranderen. Niemand kan dat voor je doen. Alleen jij zelf. Door deze workshop willen wij je graag inspireren en in beweging zetten naar naar een leven vanuit vertrouwen. 

Dit is een initiatief van Simone Sinjorgo & Jorien Ouweneel, beiden werkzaam als coach/therapeut en ongewenst kinderloos.

Lieve vrouw,

De week van de vruchtbaarheid (2 – 8 november 2020) staat in het teken van vertrouwen. Het leek ons daarom een mooi moment en onderwerp om onze krachten te bundelen. Speciaal voor vrouwen met een onvervulde kinderwens houden wij in deze week de workshop “Waarom vertrouwen de moeite waard is”. Aan de hand van afwisselende, lichaamsgerichte oefeningen, ervaar je hoe het voelt om met meer vertrouwen te kunnen handelen en kunt staan voor wie en wat je bent. Dat je kunt zeggen: ‘Ik ben OK’ en dat je weet waar je misschien nog wat stapjes te zetten hebt. 

Doe je mee?

Je kunt kiezen uit twee data: dinsdagochtend 3 november of donderdag 5 november. Wij zorgen voor verse thee, koffie en wat lekkers.

We verwelkomen je graag!
Simone Sinjorgo & Jorien Ouweneel

Praktische informatie

 • Dinsdagochtend 4 november van 10 – 13 uur
 • Donderdagmiddag 6 november van 13 – 16 uur
 • Jouw investering om mee te doen bedraagt € 45,-, incl. thee, koffie en wat lekkers
 • 10% van iedere bijdrage gaat als blijk van steun naar Freya
 • Er doen maximaal 12 personen mee, exclusief Simone & Jorien
 • We hanteren de meest recente corona-maatregelen: vaste zitplek, 1,5 meter afstand en goede ventilatie
 • De workshop vindt plaats in gebouw Sion aan de Schelluinsestraat 6 in Gorinchem. Vlakbij het station en met voldoende parkeergelegenheid.

Doe je ook mee?