Hoera, mijn nieuwe website is in de lucht!
Ik vier een feestje en heb een cadeautje voor je!

De laatste weken had ik je al een tipje van de sluier opgelicht over mijn nieuwe plannen. Nu is de tijd gekomen om je alles te vertellen. Vanaf vandaag ga ik me in mijn praktijk richten op vrouwen (en stellen) die ongewenst kinderloos zijn. Ik ga ze helpen bij de rouw van dit onzichtbare verlies en inspireren nieuwe dromen te maken in hun leven zonder kinderen.

Waarom deze verandering?
Over ongewilde kinderloosheid wordt weinig gesproken. Terwijl het veel voorkomt. Een op de zes stellen staat na talloze behandelingen alsnog met lege armen. Als geen ander weet ik hoe de leegte voelt en hoe mijn onvervulde kinderwens in al mijn levensfases met me meereist. Geen moeder worden, betekent bijvoorbeeld ook geen oma worden. Tijdens mijn verwerkingsproces ben ik gaan studeren. Ik heb in al die jaren vele inzichten opgedaan; hoe ik om kon gaan met het verdriet, hoe ik kon rouwen en dit onzichtbare verlies kon verwerken. Maar vooral heb ik geleerd weer te fantaseren, plezier te maken en nieuwe levensdoelen te vinden in mijn leven.

Het zou eeuwig zonde zijn als ik die inzichten niet deel met anderen
Ik gun het iedereen die ongewenst kinderloos is, om een andere, nieuwe betekenis aan hun leven te kunnen geven, en een nieuwe invulling te vinden als de invulling die je voor ogen had, niet gaat plaatsvinden. En dat verjaardagen en feestjes waar het vaak over kinderen gaat, geen dilemma’s meer opleveren: ga ik wel of niet? Het is mijn wens om zoveel mogelijk vrouwen (en stellen) te helpen bij de psychische impact van hun ongewilde kinderloosheid. Ik wil het taboe op het stille verdriet en het onzichtbare verlies doorbreken.

Misschien denk je nu: ja Simone… ik heb wel kinderen
Dit gaat dus helemaal niet over mij. Ben ik dan nog wel welkom in jouw praktijk? Tuurlijk! Je bent als trouwe lezer en klant nog steeds van harte welkom. De deur staat open voor jou en wie je naar mij wil doorsturen. Mijn lichaamsgerichte werkwijze verandert niet, maar wel mijn doelgroep. Die zal geleidelijk aan veranderen. Voel je aan je onderbuik dat je met mij en op een lichaamsgerichte manier wilt werken? Aarzel dan niet en weet dat je net als anders gewoon welkom bent.

Ben je zelf een gelukkige moeder...
Maar ken je mensen in je omgeving die wel graag kinderen hadden willen krijgen maar bij wie dat niet is gelukt, om wat voor reden dan ook? Zou het niet prachtig zijn als jij voor hen een steun in de rug kon zijn, door ze op mijn hulp te wijzen? Realiseer je dat deze mensen hun verdriet vaak verstoppen, voor zichzelf houden; het lijkt alsof ze hun leven weer oppakken, maar dat is soms alleen de buitenkant. Hoe fijn zou het zijn als ze mijn helpende hand konden pakken? Stuur deze mail dus gerust door, dat zou ik super fijn vinden.

Nooit meer blogs missen? Schrijf je hier in!
Of volg me via Facebook.

En hoe zit dat nu met die cadeaus?
Wil je kans maken op een Rituals cadeaukaart t.w.v 25,-. Bezoek dan nu alle pagina’s op mijn nieuwe website. Op de verschillende webpagina’s vind je woorden in een cadeautje verpakt. Deze woorden vormen samen een zin.

Wat moet je doen?
Stuur je antwoord HIER in en dan maak jij kans op een Rituals cadeaukaart t.w.v 25,-. Uit alle inzendingen met het juiste antwoord verloot ik er twee. De kaart is vrij te besteden in alle Rituals winkels en webshop. De loting vindt plaats via mijn Facebook pagina op woensdag 5 september 2018.

JA, ik wil kans maken op de cadeaukaart

Wil de loting niet missen?
Volg mij dan via mijn FB-pagina. Ik neem uitsluitend met de twee prijswinnaars persoonlijk contact op. Ik ben benieuwd naar je reactie over mijn plannen en/of mijn website. Mocht je tips en/of opmerkingen hebben, laat het mij dan gerust weten.