Verdriet van je onvervulde kinderwens?

`Maak gebruik van mijn online hulp.

Samen bouwen aan jouw toekomstbeeld in je vertrouwde omgeving.

Een onvervulde kinderwens verandert je leven. Het reist in alle levensfases met je mee. Geen verhaal, situatie of achterliggende oorzaak is hetzelfde of vergelijkbaar. Gemis door miskraam, doodgeboren kindje en terugplaatsingen. Maar ook jarenlange behandelingen met hormonen. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Via online gesprekken kan je waar en wanneer je maar wilt hulp krijgen.

Gewoon in je eigen vertrouwde omgeving via je pc, tablet of mobiel. De gesprekken vinden plaats via Zoom of Skype. Lekker makkelijk. Je krijgt vooraf per mail een link toegestuurd en na openen hebben we contact. Deze online-hulp en begeleiding is afgestemd op wat jij nodig hebt. En wat bij jou past op dat moment. Ook de hoeveelheid gesprekken is afhankelijk van wat je wil.

Een leven zonder kinderen kan ook leuk zijn. Maar misschien voelt dat nu nog niet zo. De acceptatie en berusting vinden gaat vaak niet vanzelf. Je zingeving en toekomstbeeld verandert. Wat is jouw zingeving als je geen mama of papa wordt? Om daar richting en een nieuw doel aan te geven is moed, begrip, aandacht en tijd voor nodig. Alleen JIJZELF kunt hierin het verschil maken. Op welk punt je ook staat in je leven. Het kan altijd de tijd zijn om nu iets te veranderen aan het verdriet dat steeds pijn doet.

Hulp kan je verder helpen. Net even dat steuntje in je rug. Wil je aan de slag?

Ik kan dit zelf oplossen en wil geen gedoe meer aan mijn lijf.

Zelf doen is wat anders dan het alleen doen. Blijf jij met al die ballast van pijn en verdriet op je schouders rondlopen? Het leven heeft je echt veel te bieden, ook al is dat misschien nu moeilijk te zien. Jij kunt je blij en ontspannen voelen in een leven zonder kinderen. De zin van het leven ben je namelijk zelf. De keuze is aan jou. Laat mij je helpen.

Kinderloosheid heeft impact op vele aspecten in je leven. Het is een levenslang (rouw)proces. Nooit moeder worden betekent nooit oma worden. Je weet dat je leven doorgaat en dat je er een andere draai aan moet gaan geven. Mensen om je heen vinden dat je je leven ook weer op moet gaan pakken. En je probeert het dat ook echt wel. Maar steeds gebeurt er iets waardoor je als het ware in cirkeltjes blijft draaien. Gevoelens van schaamte, verdriet en schuld, omdat je lijf niet doet wat het ‘hoort’ te doen. Misschien ben je juist ontzettend boos op jezelf? Of op de ander, maar ja, die kan er tenslotte ook niks aan doen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Allereerst bied ik een luisterend oor. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Wat wil je echt niet meer? En wat is daar voor nodig om dat te bereiken?

 Tijd voor jezelf. Je krijgt praktische handvatten en ontspanningstips op maat, waarmee je jouw negatieve gedachten om kunt buigen naar positieve gedachten. Je gaat ervaren dat JIJ zelf de regie kunt hebben over jouw (pieker)gedachten. Hierdoor ontstaat ruimte voor emotionele rust in je hoofd en lijf. En we gaan samen kijken hoe jij het vertrouwen kunt terugvinden in jezelf en je lichaam. Je doet er toe, ook al heb je geen kinderen.

Jij en je relatie. We gaan ook samen kijken hoe je binnen jouw relatie met elkaar in gesprek kunt blijven. Zodat zowel jij als je partner gezien en gehoord blijven in alles wat jullie ongewilde kinderloosheid met zich meebrengt. En ook hoe jullie samen nieuwe plannen kunnen maken.

 Omgaan met keuzes en dillema’s. Wat wil je? Wat wil je partner? We verkennen de keuzes waar jij (of jullie) nu voor staan, zodat je keuzes kunt gaan maken die echt bij jou passen. En dat je de dingen gaat doen die je leuk vindt.

Omgaan met familie, werk en vrienden. Als je ongewild kinderloos bent, heb je behoefte aan steun uit je omgeving. En ook al is het al jaren geleden, praten met je omgeving helpt. Maar dat wordt niet altijd geboden op de manier die voor jou werkt. Wanneer wil je praten? Wat wil je vertellen en wat niet? Hoe vraag je om hulp? Hoe ga je om met goedbedoelde opmerkingen die verkeerd vallen? Je krijgt concrete handvatten om mee aan de slag te gaan.

 Omgaan verlies en rouw. Rouwen om een onvervulde kinderwens staat niet gelijk aan afscheid nemen of verwerken. Het gaat om anders leren vasthouden van je pijn. Bij afscheid nemen van je kindje – hoe pril ook – impliceren de woorden’verwerken/afscheid’ dat je verdriet overgaat. Ik leer je ermee omgaan. Je werkt eraan om je ermee te verzoenen.

Wil je aan de slag via online-gesprekken?

Klik op onderstaande button en vul je gegevens in op het formulier. Dan neem ik daarna zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis online kennismakingsgesprek. De hulp en begeleiding die ik bied is namelijk altijd afgestemd op wat jij persoonlijk nodig hebt en wat bij jou past. Dus tijdens dat vrijblijvende gesprek bepalen we samen wat nodig is, hoeveel gesprekken, wat het kost en eventuele vergoeding via zorgverzekeraar.

Wil je aan de slag via online-gesprekken?

Klik op onderstaande button en vul je gegevens in op het formulier. Dan neem ik daarna zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis online kennismakingsgesprek. De hulp en begeleiding die ik bied is namelijk altijd afgestemd op wat jij persoonlijk nodig hebt en wat bij jou past. Dus tijdens dat vrijblijvende gesprek bepalen we samen wat nodig is, hoeveel gesprekken, wat het kost en eventuele vergoeding via zorgverzekeraar.

Heb je behoefte aan andere hulp? Kies voor de aanpak die bij jou past.

Heb je vragen? Neem dan CONTACT met me op

Simone Sinjorgo - Praktijk de Diamant
Simone Sinjorgo - Praktijk de Diamant
Simone Sinjorgo - Praktijk de Diamant
Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, systemisch werk, relatietherapie, NLP, EMDR en EFT. Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Point Netwerk Het netwerk voor professionals in de psychosociale fertiliteitszorg
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl