Advies op maat

Hulp die bij jou past

Verder gaan met jouw leven met advies dat past als een jas

Een leven zonder kinderen kan ook leuk zijn. Maar misschien voelt dat nu nog niet zo door de pijn van je jouw onvervulde kinderwens. De acceptatie en berusting hierin vinden gaat vaak niet vanzelf. Dat geldt ook voor de verwerking van wellicht jouw overleden kindjes in prille zwangerschap of na de geboorte. Je zingeving en toekomstbeeld verandert voor altijd, maar daarmee hoef je echt niet altijd verdrietig te zijn, ook denk je misschien dat je nooit meer gelukkig kunt worden. Ik bied advies op maat. Passende hulp voor jou waar jij behoefte aan hebt. Bijvoorbeeld: 

Een keer langskomen en praten alleen over die ene specifieke situatie of vraag die bij je leeft.

Online via Skype of Zoom met mij aan de slag omdat je ver weg woont.

Aan de slag met je vragen en wensen in de Drunense Duinen of aan de waterkant van de Maas.

Creatief zonder woorden je verhaal vertellen en stappen zetten in verwerken door het maken van een visionboard of intuitief tekenen.

Of een dag(deel) aan de slag met je partner omdat je samen iets wilt onderzoeken.

Maar wellicht heb je veel last van een bepaalde herinnering, angst, gedachte of beeld dat je regelmatig bezighoudt en waar je nu eindelijk een keer vanaf wilt? Dan zou EMDR een oplossing kunnen bieden.

Een onvervulde kinderwens, miskramen en verloren kindjes veranderen je leven. Maar ook jarenlange behandelingen met hormonen en terugplaatsingen hebben effect op je lichaam. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Het reist in alle levensfases met je mee. Geen verhaal, situatie of achterliggende oorzaak is hetzelfde of vergelijkbaar.

Wat is jouw zingeving als je geen mama of papa wordt? Om daar richting en een nieuw doel aan te geven is moed, begrip, aandacht en tijd voor nodig. Alleen JIJZELF kunt hierin het verschil maken. Op welk punt je ook staat in je leven. Het kan altijd de tijd zijn om nu iets te veranderen aan het verdriet dat steeds pijn doet.

Advies op maat kan je verder helpen. Net even dat steuntje in je rug. Wil je aan de slag?

Wat kan je verwachten van advies op maat?

Volledige aandacht en hulp op basis wat jij wil en waar jij behoefte aan hebt. Heb je interesse? Neem dan contact met me op. Ik maak dan een afspraak met je voor een gratis online kennismakingsgesprek. Dan bespreken we wat je wil, wat je niet wil en doe ik jou een voorstel. Natuurlijk kun je ook een dag(deel) samen met je partner doen. In alles staan jouw vragen centraal en ga je naar huis met veel praktische toepasbare tips, zodat je ze thuis ook kunt toepassen. En wat betreft de innerlijk mens, zal het je aan niets ontbreken. Ik zorg in overleg voor eten en drinken. 

Misschien denk je nu: ‘ik kan dit toch ook zelf oplossen?’ Zelf doen is wat anders, dan het alleen doen. Blijf jij met al die ballast van pijn en verdriet op je schouders alleen rondlopen? Het leven heeft je echt veel te bieden, ook al is dat misschien nu moeilijk te zien. Jij kunt je blij en ontspannen voelen in een leven zonder kinderen. De zin van het leven ben je namelijk zelf. De keuze is aan jou. Laat mij je helpen.

Kies nu voor maatwerk die bij jouw situatie op dit moment past

Wat kan ik voor jou betekenen?

Allereerst bied ik een luisterend oor. Waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Wat wil je echt niet meer? En wat is daar voor nodig om dat te bereiken?

 Tijd voor jezelf. Je krijgt praktische handvatten en ontspanningstips op maat, waarmee je jouw negatieve gedachten om kunt buigen naar positieve gedachten. Je gaat ervaren dat JIJ zelf de regie kunt hebben over jouw (pieker)gedachten. Hierdoor ontstaat ruimte voor emotionele rust in je hoofd en lijf. En we gaan samen kijken hoe jij het vertrouwen kunt terugvinden in jezelf en je lichaam. Je doet er toe, ook al heb je geen kinderen.

Jij en je relatie. We gaan ook samen kijken hoe je binnen jouw relatie met elkaar in gesprek kunt blijven. Zodat zowel jij als je partner gezien en gehoord blijven in alles wat jullie ongewilde kinderloosheid met zich meebrengt. En ook hoe jullie samen nieuwe plannen kunnen maken.

 Omgaan met keuzes en dillema’s. Wat wil je? Wat wil je partner? We verkennen de keuzes waar jij (of jullie) nu voor staan, zodat je keuzes kunt gaan maken die echt bij jou passen. En dat je de dingen gaat doen die je leuk vindt.

Omgaan met familie, werk en vrienden. Als je ongewild kinderloos bent, heb je behoefte aan steun uit je omgeving. En ook al is het al jaren geleden, praten met je omgeving helpt. Maar dat wordt niet altijd geboden op de manier die voor jou werkt. Wanneer wil je praten? Wat wil je vertellen en wat niet? Hoe vraag je om hulp? Hoe ga je om met goedbedoelde opmerkingen die verkeerd vallen? Je krijgt concrete handvatten om mee aan de slag te gaan.

 Omgaan verlies en rouw. Rouwen om een onvervulde kinderwens staat niet gelijk aan afscheid nemen of verwerken. Het gaat om anders leren vasthouden van je pijn. Bij afscheid nemen van je kindje – hoe pril ook – impliceren de woorden’verwerken/afscheid’ dat je verdriet overgaat. Ik leer je ermee omgaan. Je werkt eraan om je ermee te verzoenen.

Wil je aan de slag met advies op maat?

Klik op onderstaande button en vul je gegevens in op het formulier. Dan neem ik daarna zo spoedig mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dat vrijblijvende gesprek bepalen we samen wat jij wil, wat nodig is, mijn voorstel is en wat het kost.

Wil je overleggen, praten of sparren?

Kwaliteit en professionaliteit Simone Sinjorgo:
Opgeleid als coach & therapeut in lichaamsgerichte psychotherapie, EMDR i.o., systemisch werk en relatietherapie.  Als registertherapeut aangesloten bij het RBCZ – Register voor Beroepsoefenaren Complementaire Zorg,  SBLP beroepsvereniging en CAM Coop geschillencommissie. Praktijk De Diamant is sinds 2009 ingeschreven bij de KvK onder nummer 09192826, btw NL 001627595B76. De AGB-codes voor je zorgdeclaraties zijn: zorgverlener 90/102239 en praktijk 90/061716.
Aangesloten bij Freya – Vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen, Kinderloosleven.nl – Platform voor iedere man of vrouw zonder kinderen, Gezondheidszoeker – Platform van gezondheidszorg professionals, Sansoma – Instituut voor lichaamsbewustzijn in Doorn.
Freya - Simone Sinjorgo
Simone Sinjorgo -Kinderloosleven.nl