Het is feest en daarom…

Een speciaal cadeau voor jou

10 jaar: tijd voor taart en cadeaus.

De naam Diamant voor mijn praktijk heb ik niet zomaar gekozen. Het staat voor kracht, energie, vitaliteit en zelfbewustzijn. Poetsen en polijsten laat een diamant stralen. Dat is wat ik de laatste 10 jaar gedaan heb. Maar ook vele clienten zijn door flink poetsen en polijsten gaan stralen en schitteren in hun leven. En daar geniet ik enorm van. Dat is waarom ik zo van mijn werk hou.

Happiness is NOT a piece of cake
Geluk kunnen we niet kopen. Het hangt niet aan een boompje. Problemen los je niet op met een stukje taart. Ook voor mij is het elke dag opnieuw uitvinden, wie ik ben en wat ik wil bijdragen aan deze wereld. De vraag ‘wie ben ik als vrouw zonder kinderen?’ was een zoektocht met een pijnlijk, maar mooi proces en een verrassende wending.

10 jaar: de tijd is omgevlogen.
En wat is er veel gebeurd. Leuke dingen, minder leuke dingen. Bij mezelf en in mijn praktijk. Voor mijn gevoel ben ik nog steeds dezelfde Simone. En toch heb ik geleidelijk aan een enorme metamorfose doogemaakt. Vele facetten van mijn diamant heb ik gepolijst
: gescheiden, 4x verhuisd, in Brabant neergestreken, langdurig ziek, 5 jaar studie naast mijn werk, lieve vriend ontmoet, droomhond en bijzondere carrière switch.

Alles heeft z’n tijd nodig.
Dus ja, ik ben 10 jaar ouder geworden. En vele bijzondere levenservaringen rijker. Ik kijk met gepaste trots terug op de voorbijgaande jaren. Ik heb niet stil gezeten en mezelf flink uitgedaagd in persoonlijke ontwikkeling. En ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik nu anderen vrouwen en stellen met mijn eigen kennis en ervaringen van kinderloosheid en vruchtbaarheidsbehandelingen mag ondersteunen.

Nooit meer blogs missen? Schrijf je hier in!
Of volg me via Facebook.

Simone slagroom - Praktijk de Diamant

Cadeau voor jou!

Als trouwe lezer van mijn blogs bied ik je een cadeau aan. Als je voor 15 februari 2019 een nieuw begeleidingstraject aanschaft, dan ontvang je maar liefst 100,- korting. Je betaalt dan 575,- ipv 675,- voor 6 sessies. En je ontvangt er ook nog eens een heerlijke klanktafelontspanning van 30 minuten gratis bij. Neem gerust contact op als je dit wilt.


Wat kun je verder van mij de komende tijd verwachten?
Deze week vertel ik over de ‘ins and outs ‘ van mijn werk, wat ik doe in de praktijk: lichaamswerk, ademhaling, massage, systeemdynamiek en natuurlijk de magie van mijn klanktafel. Hierbij vertel ik ook wat het voor jou kan betekenen. Je kunt dit allemaal lezen en volgen via mijn Facebook-pagina en/of Instagram. 

Verder geef ik in het voorjaar workshops bij de Verenigingen Freya en Klinefelter, en natuurlijk in mijn eigen praktijk. Ook ga ik regelmatig blogs schrijven over een onvervulde kinderwens en vruchtbaarheidsbehandelingen op het forum ZoZwanger.nl.

Dank je voor je vertrouwen! Op naar de volgende 10 jaar.

Wil je gebruik maken van mijn speciale aanbieding?

Wacht dan niet te lang. Deze kortingsactie is geldig tot 15 februari 2019. Wil je dus 100,- korting op jouw traject van 6 sessies en ook een gratis klanktafelontspanning van 30 minuten ontvangen? Neem dan nu contact met mij op.